Media

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα 17/2

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα 17/2
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor spoiler: Άλλη μια αποχώρηση θα ζήσουμε στο Survivor 2021 και το αποψινό επεισόδιο θα είναι «εκρηκτικό», καθώς οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας βρίσκονται σε ένα σημείο όπου τα νεύρα είναι πολλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Οι τέσσερις υποψήφιοι του Survivor : Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγκούδη, Chris Σταμούλης και Αλέξης Παππάς είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» καθώς κανείς τους δε θέλει να αποχωρήσει αλλά τι να κάνουμε! Αυτή είναι η διαδικασία! (Survivor spoiler)

Παρόλο που ο κόσμος των social media θέλει να δει την Ανθή Σαλαγκούδη να αποχωρεί από το Survivor 2021, τα spoilers δείχνουν προς τη μεριά του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος ανήκει στην κόκκινη ομάδα και τον έβγαλε προτεινόμενο ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που αναφέρουν πως ο Chris Σταμούλης είναι ο υποψήφιος που φεύγει, αλλά η ζυγαριά κλίνει πιο πολύ προς τον σχεδιαστή κοσμημάτων καθώς ο κόσμος δεν έχει σχηματίσει και την καλύτερη εντύπωση, επειδή διαθέτει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και δεν έχει πει λίγα το στόμα του για τους συμπαίκτες του όπως είναι ο Τρινατάφυλλος!

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε ακόμη: Battle of the Couples: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το reality

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X