Σχόλια

Απίστευτη αθλιότητα Ελληνα βουλευτή

Απίστευτη αθλιότητα Ελληνα βουλευτή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτός ο κύριος είναι Ελληνας βουλευτής. Ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ξεχείλισε από χυδαιότητα. Ανοιξε το βόθρο και χωρίς κανένα ενδοιασμό ή ντροπή (αλήθεια ποιος την έχασε να τη βρει αυτός) άρχισε να πετά το περιεχόμενο στη 17χρονη που κατήγγειλε τον Σεμέδο για βιασμό, αλλά και σε πολλές κοπέλες γράφοντας μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της ότι «η συγγενής, η φίλη ή ο φίλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13″».

Οσο για τη 17χρονη τη δίκασε και την καταδίκασε ισχυριζόμενος  πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία του βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα.

Ομως, η αθλιότητα δεν έμεινε μόνο στην ανάρτηση. Υστερα από διαμαρτυρίες ο εν λόγο (ήθελα να γράψω κύριο κύριος αλλά δεν μου έκανε η καρδιά) κατέβασε την ανάρτησή του και ψέλλισε κάτι φτηνές δικαιολογίες ολοκληρώνοντας την άθλια πράξη με μία δειλή άτακτη υποχώρηση, δείγμα της ποιότητας του ανδρός.

Απέσυρε την ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις
«Ντροπή σε αυτές θα πω αλλά πρώτα απ’όλα ντροπή στους γονείς τους που όταν έπρεπε να τις γαλουχήσουν, να τις δώσουν βάσεις και να τις καλλιεργήσουν, τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ» σημείωσε. Αργότερα αναγκάστηκε να διαγράψει την ανάρτηση, ενώ έκανε νέα δήλωση, προσπαθώντας να μαζέψει τις χυδαιότητές του.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X