Σχόλια

Γλυκά Νερά: Αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης; Στη γυναικεία πτέρυγα ο δολοφόνος της Καρολάιν; Μαζί με Φουρθιώτη και Κουτσολιούτσο;

Γλυκά Νερά: Αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης; Στη γυναικεία πτέρυγα ο δολοφόνος της Καρολάιν; Μαζί με Φουρθιώτη και Κουτσολιούτσο;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γλυκά Νερά: Κάτι που ξέραμε ότι έγινε γνωστό… Ότι προφυλακιστέος κρίθηκε ο καθ’ όμολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την μαραθώνια απολογία του σήμερα στον ανακριτή. Αυτό όμως που δεν ξέραμε ήταν σε ποια πτέρυγα του Κορυδαλλού θα μπει.

Προς έκπληξη όλων μας διαβάζουμε ότι ο φονιάς που έδωσε άδικα τέλος στη ζωή της Καρολάιν θα οδηγηθεί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού!

*Του Παναγιώτη Φάκου

Ο 33χρονος πιλότος που δολοφόνησε την 20χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού τους θα βρει μπροστά του πάλι ευνοϊκές συνθήκες κάτι που άλλοι δολοφόνοι – «τέρατα» δεν τις βρήκαν.

Από την πρώτη στιγμή ήταν ολοφάνερο ότι ο δράστης έχει στόχο να «σπάσει» τα ισόβια προτάσσοντας το «ενδιαφέρον» του για το παιδί του και όπως φαίνεται το πετυχαίνει μέχρι τώρα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης οδηγήθηκε με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στις φυλακές Κορυδαλλού. Θα κρατηθεί στην ΣΤ’ Πτέρυγα μαζί με κρατούμενους που δεν έχουν καταδικαστεί για βίαια περιστατικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα και η ασφάλεια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κρατηθεί στο ίδιο κελί μαζί με άλλα τρία άτομα, καταδικασμένα για υποθέσεις ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΣΤ Πτέρυγα κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο κ. Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli Follie.

«Μπράβο» στην Ελληνική δικαιοσύνη και στους άριστους της ΝΔ τι να πω είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X