Σχόλια

Η ετυμολογία της λέξης βούρκος από το Νάσο Ηλιόπουλο…

Η ετυμολογία της λέξης βούρκος από το Νάσο Ηλιόπουλο…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδει ο Νάσος Ηλιόπουλος ότι χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «βούρκο», κατά την εισήγησή του στην Πανελλαδική σύσκεψη των 6+6.

«Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις», να διαστρεβλώνεις μια φράση και «στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα» επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook. «Το κόμμα μου, οι σύντροφοί μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος», επισημαίνει.

Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά.
Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.
Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα.
Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.
Ενα ερώτημα Νάσο. Ποιος άραγε έκανε τις διαρροές περί βούρκου; Και ποιος κάνει πολιτική με ψέματα; Οφείλεις απαντήσεις, γιατί αλλιώς θα σας πάρει όλους η μπόχα του βούρκου. Ανοίξατε το καπάκι του.
Σχόλιο eretikos.gr.  Καημένε Νάσο τα έχεις κάνει επιεικώς μαντάρα με τις διευκρινίσεις. Και ξέρεις γιατί; Διότι μόνο πολιτική κριτική δεν κάνατε στον Κασσελάκη. Κρίμα. Γιατί με την πολιτική κριτική θα μπορούσατε να οδηγηθείτε σε συζητήσεις και να αναζητήσετε κοινούς τόπους και συμβιβασμούς, ώστε να παραμείνεις στο κόμμα που είναι η ζωή σου.
Κρίμα και θα σου πω μία φράση που είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης σήμερα: «Να έχουνε μυαλό οι Αριστεροί να μην σπαν τα σπίτια τους».  Μια ζωή τα σπίτια σπάζουν οι Αριστεροί δυστυχώς…Κοίτα πόσο σε αγάπησαν και σε υιοθέτησαν τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X