Σχόλια

Η μεγάλη ξεφτίλα του Αδωνι Γεωργιάδη με το σκάνδαλο Novartis

Η μεγάλη ξεφτίλα του Αδωνι Γεωργιάδη με το σκάνδαλο Novartis
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ορκιζόταν, χτυπιόταν στα κανάλια εξέπεμπε μύδρους εναντίον των σκευωρών του σκανδάλου Novartiς. Θα θυμάστε ότι τους απειλούσε ότι θα τους βάλει όλους φυλακή. Θηρίο ανήμερο ο…αγανακτισμένος Αδωνις. Και τώρα, μετά το βούλευμα, μεταμορφώθηκε σε γατούλα και μάλιστα θέλει να ξεχαστεί η υπόθεση. Πάμε παρακάτω, είπε χαρακτηριστικά, αφού προηγουμένως  παραδέχτηκε ότι δεν είναι τελικά σκευωρία. Στην παραδοχή αυτή ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (4/7) .

Ο υπουργός Ανάπτυξης κλήθηκε να σχολιάσει στο Action24 τις τελευταίες εξελίξεις μετά και το απαλλακτικό βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη.

«Ως προς τη σκευωρία ασφαλώς αφού απεφάνθη η δικαιοσύνη», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη για το εάν θα ζητήσει συγγνώμη ως προς τη σκευωρία αφού λέει ότι σέβεται την απόφαση της δικαιοσύνης.

Στην επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν θα ζητήσει συγγνώμη και από τους δημοσιογράφους για τους οποίους είχαν διατυπωθεί βαριές κατηγορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «από την ώρα που αμετάκλητα και τελεσίδικα η δικαιοσύνη έκρινε για μένα έχει τελειώσει. Είναι αθώοι».

Ο Δημήτρης Τάκης επανέλαβε την ερώτηση εάν θα ζητήσει συγγνώμη από τους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου, Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννη Φιλιππάκη.

«Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη, αποσύρονται όλα», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Όμως, ο δημοσιογράφος επανήλθε και ρώτησε: «Άρα δεν υπάρχει σκευωρία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα ούτε για τους δημοσιογράφους».

«Έληξε, πάμε παρακάτω», απάντησε λακωνικά ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X