Σχόλια

Κλέλια Ρένεση για εκλογές: Ερχεται κατακλυσμός και θα μας λένε ότι είναι μία μικρή μπόρα

Κλέλια Ρένεση για εκλογές: Ερχεται κατακλυσμός και θα μας λένε ότι είναι μία μικρή μπόρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ένα τεράστιο σοκ για πάρα πολλούς πολίτες. Και υπάρχουν πολίτες που δεν αποδέχονται άκριτα τη…σοφία του ελληνικού λαού. Στην κατηγορία αυτή ανήκει  και η Κλέλια Ρένεση. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει πό την ανάρτησή της με την οποία ρίχνει ευθύνη στους πολίτες για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στη χώρα μας.

Σε ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και μόνο οι ίδιοι οι πολίτες είναι υπεύθυνοι για το μέλλον τους, τονίζοντας πως “ό,τι περνάει από το χέρι μας πρέπει επιτέλους να γίνει”.

“Μην κλαιτε τον πεθαμενο/ μην υποκρίνεστε οτι δεν το περιμενατε/ μην πιστευετε οτι καποιος θα μας σωσει σαν θεος λυτρωτής / μην μεταφερετε τις ευθυνες αλλου/ μην ψαχνετε εχθρους εξω απ τον εαυτο. Αυτοδιοργανωση / Αυτοδιαχείριση / συλλογικότητα / κοινότητα / αλληλεγγύη. Αυτες ειναι οι λεξεις που πρεπει να πρωτοστατήσουν στις καρδιες μας το επομενο διαστημα. Ο,τι περναει απ το χερι μας πρεπει επιτελους να γινει. Και ειναι πολλα αυτα που μπορουν να γινουν. Αυτοι που περιμενουν απ τους διαχειριστές μας να δωσουν λυσεις για την ζωη μας , θα βρεθουν στην πιο δυσμενή θεση. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ! Ερχεται κατακλυσμός κ θα μας λενε οτι ειναι μια μικρη μπορα”, έγραψε στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X