Σχόλια

Νέοι κεραυνοί του Παύλου Πολάκη κατά υπουργού για φαγοπότι δημοσίου χρήματος

Νέοι κεραυνοί του Παύλου Πολάκη κατά υπουργού για φαγοπότι δημοσίου χρήματος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο  βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με μία νέα “καυτή” ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάνει αρχικά λόγο για «γαϊτανάκι απευθείας αναθέσεων» της κυβέρνησης σε εταιρείες που συστήθηκαν τους τελευταίους μήνες και οι οποίες έχουν αόριστο αντικείμενο καταγγέλλει.

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης απευθύνεται στον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον κατηγορεί για δύο απευθείας αναθέσεις του υπουργείου που είναι επικεφαλής αντί 47.740 ευρώ συνολικά. Τα πυρά παίρνουν και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB.

Κοινό των δύο εταιρειών, όπως τονίζει, είναι το γεγονός ότι συστάθηκαν τον τελευταίο χρόνο με «αντικείμενα αόριστα, ψεύτικα και επαναλαμβανόμενα».

Η ανάρτησή του Παύλου Πολάκη

«ΟΤΑΝ :
-παίρνει η κορη και ο γιος σου μέσω απευθειας ανάθεσης από την Κοινωνία της πληροφορίας (ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ) 24.800 ευρώ ,
με την εταιρεία «GREAT PLACE κλπ» που είναι μέτοχος κατά 50% και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα…..για το ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ: «Εκπαιδευτικές δράσεις Αναπτυξης Εταιρικής κουλτούρας»(!!!!!!!!! αέρας κοπανιστός δηλαδή φωτό 1-2-3)
ΤΟΤΕ:
-Είναι δυνατόν η δημοσκοπική εταιρεία του πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΥ, η γνωστή MRB,να μην βγάζει πρώτη και ειδικά τώρα τη ΝΔ,με 13 μονάδες διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;
Α ρε ΑΘΛΙΟΙ,μια παρέα είστε όλοι που ταΐζει ο ένας τον άλλο με τα λεφτά που-δυστυχώς -σας αφήσαμε!!!
Για να δείτε όλοι την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των δημοσκοπήσεων!!!.Στην επόμενη απευθειας ,θα ανεβεί η διαφορά»!!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X