Σχόλια

Ο Παύλος Πολάκης σαρκάζει Φίλη, Κούλογλου και Μπίστη

Ο Παύλος Πολάκης σαρκάζει Φίλη, Κούλογλου και Μπίστη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν αντιδράσεις από τη Νέα Δημοκρατία και μία αντιπαράθεση του βουλευτή Χανίων με τον Θανάση Πλεύρη. Ομως, δεν μίλησαν μόνο Νεοδημοκράτες κατά του Παύλου Πολάκη.

Την αντίθεσή τους εξέφρασαν και τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και συγκεκριμένα οι Νίκος Φίλης, Στέλιος Κούλογλου και Νίκος Μπίστης με διάφορα επιχειρήματα.

Αλλά ο Παύλος Πολάκης δεν δίστασε να απαντήσει και στους τρεις από τα κοινωνικά δίκτυα. «Επειδή όλη τη μέρα έτρεχα και μόνο τώρα τα είδα!!! Προς Φίλη, Κουλογλου, Μπίστη: Σύντροφοι, ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ; Χαιρετίσματα και χρόνια πολλά! ΥΓ.Με τέτοιες δηλώσεις από μεριάς σας ,ούτε εγώ κονταίνω ,αλλά προπαντός ούτε εσείς ψηλώνετε .Ασχοληθείτε με το Μητσοτάκη και τη συμμορία που ληστεύει τον τόπο και τον λαό .Οι «ευαισθησίες» σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα … Καλό ξημέρωμα, έχω χειρουργείο αύριο», έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, λαμβάνοντας σχόλια επιδοκιμασίας από διαδικτυακούς τους φίλους, αλλά και ένα «like» από την βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X