Σχόλια

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τσάκισε το έγκλημα των…διαδηλωτών φοιτητών και μαθητών

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τσάκισε το έγκλημα των…διαδηλωτών φοιτητών και μαθητών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο στα δύο από τον Τάκη Θεοδωρικάκο. Στην πρεμιέρα του ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη είδε την αστυνομία ΤΟΥ να επιτίθεται με ιδιαίτερη σκληρότητα σε δύο συγκεντρώσεις μαθητών και φοιτητών την Παρασκευή. Φαίνεται πως διέπραξαν το έγκλημα να διαδηλώσουν. Και επειδή ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι συνεπής σε όσα είπε πως δηλαδή  «η Αστυνομία θα είναι σκληρή απέναντι στο έγκλημα», τα ΜΑΤ έκαναν πράξη τη σκληρότητα του υπουργού.

Την ίδια ώρα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε περιοδεία στα αστυνομικά τμήματα Περιστερίου και Ασπροπύργου συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχαήλ Καραμαλάκη. Συζήτησε με τους διοικητές των Τμημάτων και τους αστυνομικούς που τα στελεχώνουν για θέματα αστυνόμευσης των περιοχών αυτών.

«Ξεκινάω σήμερα τις επισκέψεις μου σε Αστυνομικά Τμήματα και Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα. Ξεκινώ από τις δυτικές συνοικίες, από το Περιστέρι και τον Ασπρόπυργο» δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά στους άμεσους στόχους του Υπουργείου ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε: «Σε διαρκή συνεργασία με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θέλουμε να ρίξουμε το βάρος στις γειτονιές. Θέλουμε μια αστυνομία που θα εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση. Μια αστυνομία φιλική στον πολίτη και σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα. Σ’ αυτό είμαστε ενωμένοι. Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τον Έλληνα αστυνομικό, ο οποίος κάνει σπουδαίο κοινωνικό έργο».

Πάντως πριν και μετά την επίσκεψη τα ΜΑΤ είχαν την ίδια συμπεριφορά απέναντι στους διαδηλωτές. Μάλιστα  επιτέθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα σε αντιφασίστες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Μεταξουργείο για να διαδηλώσουν κατά της συγκέντρωσης ακροδεξιών εναντίον της κούκλας Αμαλ που είναι το σύμβολο των προσφυγόπουλων.

Αν συνδυάσουμε τη δήλωση του υπουργού ότι η Αστυνομία θα είναι σκληρή απέναντι στο έγκλημα και τη σκληρή επίθεση των ΜΑΤ σε μαθητές, φοιτητές και αντιφασίστες τότε δύο τινά μπορούμε να υποθέσουμε: ¨Η οι αστυνομικοί δεν έλαβαν υπόψη τη δήλωση του υπουργού, οπότε θα περιμένουμε να τιμωρηθούν οι επικεφαλής ή την εφάρμοσαν κατά γράμμα.

Περιμένουμε διευκρινίσεις από τον Τάκη Θεοδωρικάκο για να καταλάβουμε ποιους θεωρεί μεγάλους εγκληματίες…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X