Σχόλια

Πάνος Καμμένος : Συνοδός τέως μοντέλου ο Βασίλης Κικίλιας

Πάνος Καμμένος : Συνοδός τέως μοντέλου ο Βασίλης Κικίλιας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ως μαινόμενος ταύρος ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε σε πέντε βουλευτές της ΝΔ, που έκαναν ερώτηση στη Βουλή για το ιδιωτικό ταξίδι του στο Μονακό. Ηταν τέτοιο το μένος που προχώρησε σε αχαρακτήριστους, απρεπείς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, που εγείρουν όχι μόνο ηθικό, αλλά και πολιτικό θέμα.

Αποκωδικοποιώντας διαπιστώνουμε ότι χαρακτήρισε τον Βασίλη Κικίλια συνοδό τέως μοντέλου και πρόσθεσε μία μπηχτή που ξεπερνάει κάθε όριο πολιτικής ή αστικής ευπρέπειας προσθέτοντας τη φράση «για να καλύπτουν εραστές».

Μίλησε ακόμα για τρόφιμους «σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών» και χαρακτήρισε κάποιον ή κάποιους «ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3.000 ευρώ», που δυσκολευόμαστε να προσδιορίσουμε ποιους συγκεκριμένα κατηγορεί ο Πάνος Καμμένος με την ανάρτηση.

Μπορείτε να αναζητήσετε την απάντηση, αφού οι απαράδεκτοι και ανοίκειοι χαρακτηρισμοί απευθύνονταν στους βουλευτές Βασίλη Κικίλια (εύκολη η ταυτοποίηση του χαρακτηρισμού), Αδωνι Γεωργιάδη, Αναστάσιο Δημοσχάκη, Απόστολο Βεσυρόπουλο και Δημήτρη Κυριαζίδη.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου έχει ως εξής: Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους:
Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ.μοντέλων για να καλύπτουν εραστές.
Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών.
Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€.

Και ο eretikos.gr μένει ενεός και σκέφτεται ότι είναι άβυσσος η ψυχή του Πάνου Καμμένου, ιδίως από τη στιγμή που βλέπει τους ΑΝ.ΕΛΛ. στις δημοσκοπήσεις κάτω από 3%.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X