Σχόλια

Πολάκης προς Νικολάου: Είστε ψεύτρα

Πολάκης προς Νικολάου: Είστε ψεύτρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πυρ και μανία ο Παύλος Πολάκης με τη γενική γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής τη Σοφία Νικολάου. Την αποκαλεί ανοιχτά ψεύτρα που για ορισμένους δεν αποτελεί και πολύ ευγενικό τρόπο να απευθύνεται κανείς σε μία γυναίκα. Ομως, από τη στιγμή που η Σοφία Νικολάου είπε, κατά τον Παύλο Πολάκη, ψέματα, είναι πράγματι μία ψεύτρα και στην πολιτική δεν χωρούν ευγένειες, όταν παραβιάζονται κανόνες και ηθική.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παύλος Πολάκης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Σοφία Νικολάου από τις μέρες που αποκάλυψε διαγωνισμούς οι οποίοι δεν ήταν καθόλου πειστικοί για τον ορθό τρόπο ανάθεσης (να το πούμε εμείς ευγενικά και με τακτ).

Οπως θα δείτε στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η Σοφία Νικολάου απάντησε σε μία πρώτη ανάρτηση για τις διακοπές ή την επιθεώρηση φυλακών στην Κω του αναπληρωτή υπουργού Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την ανταπάντηση του Παύλου Πολάκη: 

«Μου απάντησε η κυρία Νικολαου η γεν Γραμ Αντιεγκληματικής πολιτικής για τις τζάμπα διακοπες στην Κω !(φωτό 1-2)

Λοιπόν κυρία Νικολαου είστε και επισήμως ΨΕΥΤΡΑ και αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ:

Στη φωτό 3 που είναι σε μεγενθυση η δεύτερη σελίδα της απόφασης που υπογράψατε (φωτό 4-5) για να χρηματοδοτήσετε τον εαυτό σας, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ πως θα πάτε στην Κω από 6 έως 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ΟΧΙ 6-9 /8 που λέτε στην «απάντηση» σας !!!

Από πότε κυρία Νικολαου τα πολιτικά πρόσωπα συμπεριλαμβάνουν στις μετακινήσεις τους που βγαίνει ΧΕΠ (χρηματικό ένταλμα πληρωμής) και το χρονικό διάστημα που, όπως (ψευδώς) λέτε, θα κάνετε διακοπες;;;

Από πότε Κυρία Νικολαου οι γενικοί γραμματείς παίρνουν στις «διακοπές» τους 4 άτομα για Ασφάλεια;;; Τόσους εχθρούς έχετε;

Σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη και προσπαθείτε ανεπιτυχώς να τα μπαλώσετε …

ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ !!»

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2647092912200840&id=100007004708966

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X