Σχόλια

Ρουκέτα από Πολάκη σε Κουρτάκη για το ξέπλυμα του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Ρουκέτα από Πολάκη σε Κουρτάκη για το ξέπλυμα του Κώστα Αχ. Καραμανλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βολές κατά του εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, εξαπέλυσε με ανάρτηση του στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σχετικά με το tweet που αναπαρήγαγε από την ιστοσελίδα των Παραπολιτικών, το οποίο κάνει λόγο για τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

«Όσα κεριά και να ανάψει, όσα αφιερώματα για την «ανθρώπινη πλευρά» και αν του κάνεις Κουρτάκη, δεν ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ οι εγκληματικές του ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει «Μια βδομάδα πριν το έγκλημα, κούναγε το δάκτυλο και εγκαλούσε το ΣΥΡΙΖΑ που έθετε θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στα τρένα!»

«Δεν τον κάλεσε ΚΑΝΕΝΑ κανάλι για να τον «ανακρίνει» ,(όλα ψάχνανε το Σπίρτζη λες και κυβερνάει ο Σύριζα 4 χρόνια) τον κρύψατε στις Σέρρες και τώρα ανακαλύψατε τις ανθρώπινες πλευρές……Αίσχος και ΝΤΡΟΠΗ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ…» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ= πλυντήριο

Όσο κεριά και να ανάψει ,όσα αφιερώματα για την «ανθρώπινη πλευρά» και αν του κάνεις Κουρτακη ,δεν ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ οι εγκληματικές του ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών.

Μια βδομάδα πριν το έγκλημα ,κούναγε το δάκτυλο και εγκαλούσε το ΣΥΡΙΖΑ που έθετε θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στα τραινα!!!

Δεν τον καλεσε ΚΑΝΕΝΑ καναλι για να τον «ανακρίνει» ,(όλα ψάχνανε το Σπιρτζη λες και κυβερνάει ο Συριζα 4 χρονια) τον κρυψατε στις Σέρρες και τωρα ανακαλύψατε τις ανθρώπινες πλευρές……Αίσχος και ΝΤΡΟΠΗ !!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ….»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X