Media

Συγκινεί η Εβελίνα Παπούλια με την ανάρτηση για τον πατέρα της

Συγκινεί η Εβελίνα Παπούλια με την ανάρτηση για τον πατέρα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Δημητρίου, η Εβελίνα Παπούλια, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση που αφορά τον πατέρα της ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και με λίγα λόγια κατάφερε να συγκινήσει τους followers της!

Η ηθοποιός θέλησε να πει μερικά λόγια όπως τα ένιωθε καθώς ο πατέρας της γιόρταζε του Αγίου Δημητρίου και της λείπει πολύ!

«Σαν σήμερα γιόρταζε ο πατέρας μου…. για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να προσδιορίσω -μιας και έχουν περάσει κάποια χρόνια- είμαι βαθιά θλιμμένη σήμερα από την απουσία του… θα ήθελα τόσο πολύ να τον πάρω τηλ να του ευχηθώ αλλά αυτό είναι αδύνατο θα ήθελα τόσο πολύ να τον ακούσω, τόσο πολύ να τον δω….

Αν υπάρχεις κάπου μπαμπά…απλά νιώσε πόσο σ’ αγαπώ !! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!! Να χαρείτε τη γιορτή σας πολύ και να σας χαρούν και εκείνοι!!», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι πολύτεκνες οικογένειες μας χρειάζονται όλους επικοινωνούμε το μήνυμα #αγαπηφερω_διαφερω γιατί μέσα από την αγάπη μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά . Εσυ εγώ όλοι μαζί αναπτύσσουμε παλλόμενα κύτταρα αγάπης. Ο οργανισμός @theophilosgr με 15ετη παρουσία βρίσκεται πλαι στην τρίτεκνη πολύτεκνη και μονογονεϊκή οικογένεια. Καλέστε ή στείλτε κενό sms και εσεις στο 19855 και βοήθησε τις πολύτεκνες οικογένειες να χαμογελούν και να πορεύονται με αισιοδοξία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Papoulia (@evelina_papoulia_official) στις

Δείτε ακόμη: Σοκ! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για bullying!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X