Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Χαμός με κόλπα των “53”

ΣΥΡΙΖΑ: Χαμός με κόλπα των “53”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαμό προκαλεί στο ΣΥΡΙΖΑ η διεύρυνση. Ενόψει του συνεδρίου οι διάφορες συνιστώσες επιχειρούν να κερδίσουν έδαφος, μετερχόμενες ακόμα και πρακτικές που δεν ταιριάζει με τη…συντροφικότητα της Αριστεράς.  Την ανώμαλη κατάσταση που επικρατεί καταγγέλλουν με επιστολή τους ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με επιστολή τους προς τη Γραμματεία Οργανωτικού και τα μέλη του Διευρυμένου Οργανωτικού Γραφείου οι 21 βουλευτές  ζητούν να τους κοινοποιηθεί η καταγραφή όλων των εκδηλώσεων- τοπικών, θεματικών ή γενικών συνελεύσεων – που έχουν πραγματοποιηθεί από τον Ιούλιο ως σήμερα, καθώς και αυτές που είναι προγραμματισμένες, περιλαμβάνοντας την ημερομηνία, τον τόπο, τον φορέα της διοργάνωσης, το θέμα και τα ονόματα των ομιλητών.

Θα σας φαίνεται περίεργη η ενέργεια. Αμ δε.  Ο λόγος αυτής της κίνησης πηγάζει το γεγονός ότι, όπως καταγγέλλουν, με ευθύνη του κόμματος στις συγκεντρώσεις που γίνονται στους 54 νομούς της χώρας για τη διεύρυνση του κόμματος, αντί να καλούνται ως ομιλητές ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ένα στέλεχος της «Προοδευτικής Συμμαχίας» καλούνται τις περισσότερες φορές τα ίδια και τα ίδια στελέχη προερχόμενα μάλιστα από τους «53+».

Για την ιστορία τις προτάσεις για τους ομιλητές τις στέλνουν οι τοπικές στο οργανωτικό το οποίο έχει και τον τελευταίο λόγο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X