Κοινωνία

Θάνατος μοτοσικλετιστή: Το όνομα του οδηγού που προσήλθε στη αστυνομία

Θάνατος μοτοσικλετιστή: Το όνομα του οδηγού που προσήλθε στη αστυνομία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο οδηγός της φονικής Corvette προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τη δικηγόρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει ο ιστότοπος protothema  ο οδηγός είναι ο Κυριάκος Κουκουλομμάτης, κάτοικος Βουλιαγμένης, 40 ετών.

O 40χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε ότι αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο και προχώρησε σε σχετική κατάθεση. Σημειώνεται ότι έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό, με τα δύο άτομα να διαφεύγουν πεζά από το σημείο της σύγκρουσης. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός.

O 40χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δεν έδωσε πειστική απάντηση στο γιατί εγκατέλειψε αβοήθητο τον νεαρό μοτοσικλετιστή, αλλά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι έφυγε από το σημείο του τροχαίου με αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του, που τον ακολουθούσε.

Υπενθυμίζεται ότι σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή Νάσο Καρανίκα στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Γλυφάδας.

Η αστυνομία διερευνά επίσης εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός της Corvette έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X