Ο Προβοκάτορας

Θαυμάστε επικίνδυνη ανευθυνότητα υπουργού

Θαυμάστε επικίνδυνη ανευθυνότητα υπουργού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε διαρκή κωλοτούμπα βρίσκεται αυτή η κυβέρνηση στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας. Το υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε τη συμφωνία ιστορική, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή, ο Μητσοτάκης και πολλοί υπουργοί είπαν πως δεν την αλλάζουν. Υπάρχει βεβαίως και ο Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος υποστήριξε κόντρα σε όλους ότι μπορεί να είναι υποχρεωτική, αλλά αλλάζει η συμφωνία.

Πως; Μα, θα άλλαζε αν κέρδιζε τις εκλογές το εθνικιστικό VMRO το οποίο θα προχωρούσε σε καταγγελία της συμφωνίας και έτσι θα άλλαζε. Γάτος ο Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση είπε ευκαιρία για την αλλαγή στης Συμφωνίας με τη Βόρεια Μακεδονία «θα ήταν να κέρδιζε τις τελευταίες εκλογές το εθνικιστικό VMRO που θα κατήγγειλε τη συμφωνία και έτσι…θα άλλαζε.» Αρα κύριε Μητσοτάκη, κυρία Μπακογιάννη για να είμαστε καθαροί η Συμφωνία αλλάζει και εσείς δεν θέλετε να την αλλάξετε, όπως σας “καρφώνει” ο Αδωνις.

Γιατί άραγε; Την απάντηση δίνει πάλι ο Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αποκαλύπτει ότι « για να φτάσουμε στο σημείο να την αλλάξουμε, θα πρέπει να μη χρεωθεί η Ελλάδα το κόστος της καταπάτησής της».

Υπέροχα κύριε Γεωργιάδη, Μητσοτάκη, Μπακογιάννη και λοιποί Μακεδόνες με περικεφαλαίες της κυβέρνησης.  Η συμφωνία αλλάζει. Ομως, εσείς εφαρμόζετε μία κακή Συμφωνία για να μην χρεωθεί η Ελλάδα το κόστος της καταπάτησής της…Τις συνέπειες όμως, αν είναι κακή, να τις χρεωθεί η χώρα και να τις πληρώσει ακριβά. Τόσο πατριωτική η στάση σας.

Επειδή ακόμα δεν αντιληφθήκαμε τι ακριβώς πιστεύουν στην κυβέρνηση ρωτάμε.  Τί συμβαίνει με τη Συμφωνία; Είναι υποχρεωτική και δεν αλλάζει; Αλλάζει αλλά έχει κόστος; Σταματήστε επιτέλους σε κάποιο σημείο τις κωλοτούμπες.

Θαυμάστε υποκρισία, θαυμάστε επικίνδυνη πολιτική, θαυμάστε αβελτηρία. Οι άνθρωποι δεν έχουν το θεό τους κυριολεκτικά στο ψέμα… O tempora o mores.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X