Θέμα

Αγριο παρασκήνιο για τον Πειραιά-Εκανε πίσω ο Κορκίδης για το Δήμο

Αγριο παρασκήνιο για τον Πειραιά-Εκανε πίσω ο Κορκίδης για το Δήμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αστροπελέκι! Εκεί που όλοι περίμεναν να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πειραιά ο Βασίλης Κορκίδης, ανακοίνωσε που δεν θα είναι υποψήφιος αφήνοντας τους πάντες ενεούς. Η ανακοίνωση έγινε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία υποτίθεται πως είχε προγραμματιστεί για να του δοθεί και επίσημα το χρίσμα.

Και τώρα οι κακές γλώσσες μιλάνε για πολύ άγριο παρασκήνιο το Σαββατοκύριακο μετά τη δήλωση του Βαγγέλη  Μαρινάκη ότιθα στηρίξει τον Γιάννη Μώραλη, πράγμα απολύτως φυσιολογικό και λογικό.

Κι΄ εκεί που όλοι αναρωτιόντουσαν τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ν.Δ. και τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, τώρα αναρωτιούνται και ψάχνουν να δουν γιατί έκανε πίσω ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κρέμασε τον Βασίλη Κορκίδη.

Εικασίες δεν πρόκειται να κάνουμε. Αλλά θα σας ενημερώσουμε μόλις πληροφορηθούμε το πλούσιο και άγριο παρασκήνιο που προηγήθηκετης ανατροπής της απόφασης του Κυριάκου.

Οσον αφορά στις λεπτομέρειες ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) Βασίλης Κορκίδης, ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. Το έκανε μετά το ραντεβού που είχε στις 10 το πρωί με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Β. Κορκίδη για σήμερα (Δευτέρα) ήταν σίγουρη. Ολοι στον Πειραιά γνώριζαν τις προθέσεις του προέδρου του ΕΒΕΠ. Το μόνο που έμενε ήταν το σημερινό ραντεβού με τον Κ. Μητσοτάκη.

Δήλωση Κορκίδη

Τι ακριβώς συνέβη και γιατί ο Β. Κορκίδης έκανε πίσω πιθανότατα να γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες, ο ίδιος πάντως επικαλείται «οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις».

Η δήλωσή του, όπως την ανάρτησε στο facebook, έχει ως εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, δυστυχώς όμως οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X