Θέμα

Αλαλούμ στην κυβέρνηση για τα ΜΟΕ με την Τουρκία

Αλαλούμ στην κυβέρνηση για τα ΜΟΕ με την Τουρκία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτο αλαλούμ στην κυβέρνηση για τα μέτρα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία. Πριν στεγνώσει το μελάνι (θα λέγαμε αν γράφαμε σε εφημερίδα) της είδησης ότι η Ελλάδα διακόπτει τις συνομιλίες για το Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, με διαρροή από το Μαξίμου πληροφόρησαν ότι συνεχίζονται κανονικά οι συζητήσεις.

Την πρώτη διαρροή για τη διακοπή, είχαν κάνει από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Η δεύτερη έγινε από το Μαξίμου, απ΄ όπου άδειασαν και το ΥΠΕΘΑ, για να μας δείξουν δυστυχώς ότι “δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά”. Και λέμε δυστυχώς γιατί στα εθνικά θέματα δεν επιτρέπονται προχειρότητες, όπως η προαναφερόμενη.

“Δεν παγώνουν τα ΜΟΕ. Οι συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο προετοιμάζονται και θα συνεχιστούν κανονικά” είπαν από το Μέγαρο Μαξίμου. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε όλα τα ΜΜΕ, ακόμη και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε δοθεί η πληροφορία πως σταματά ο διάλογος για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης!

Και τώρα ψάχνουν να βρουν ποιος έκανε την αρχική  διαρροή για να τον τιμωρήσουν.

Και όλα αυτά τα ασόβαρα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X