Θέμα

Αλέξης Τσίπρας: Η Μπέτυ έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι-Τι χάκαρε ο γιος του (βίντεο)

Αλέξης Τσίπρας: Η Μπέτυ έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι-Τι χάκαρε ο γιος του (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε το αίτημά του για debate μεταξύ του ίδιου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός ήταν αυτός που έθεσε το δίλημμα «Τσίπρας ή Μητσοτακης». «Προφανώς να πάμε και όλοι μαζί. Γιατί όμως δεν έρχεται ο κ. Μητσοτάκης σε έναν διάλογο των δύο να καταλάβει ο κόσμος τις θέσεις μας; Τι φοβάται;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε επίσης για το θέμα Γεωργούλη, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα, ενώ μεγάλο κόμματι της κουβέντας του με την παρουσιάστρια της εκπομπής αναλώθηκε σε πιο προσωπικά θέματα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τη σχέση του με την Μπέτυ Μπαζιάνα και τους γιους του, για τον θάνατο του πατέρα του και της μητέρας της συντρόφου του και άλλα πολλά.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έγινε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τη χώρα επισημαίνοντας ότι η κυβέρνησή του είχε την υποχρέωση να μαζέψει 40 δισεκατομμύρια ευρώ για να μείνει όρθια η χώρα και να βγει από τα μνημόνια ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκη είχε 60 δισεκατομμύρια ευρώ για να κάνει παροχές.

«Εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε τη δυνατότητα να κάνει παροχές 60 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα υπήρχαν νοσοκομεία, σχολεία, θα υπήρχε ισχυρό κοινωνικό κράτος» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια κάτι που δεν είχαν πετύχει προηγούμενα τρεις κυβερνήσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη μεγάλη δυσαρέσκεια που υπάρχει για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και επεσήμανε ότι η αισχροκέρδεια είναι ελληνικό φαινόμενο καθώς δεν είναι δυνατόν να έχει η χώρα τις υψηλές τιμές στα σούπερ μάρκετ με τους μικρότερους μισθούς στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει παρεμβάσεις όπως η μείωση του ΦΠΑ, η πραγματική φορολόγηση των παρόχων ενέργειας αλλά και σαρωτικούς ελέγχους στην αγορά για τους κερδοσκόπους.

Όσον αφορά στις μετεκλογικές συνεργασίες ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας γίνονται στο πλαίσιο προγραμματικών συγκλίσεων με το πρώτο κόμμα να βάζει τους όρους. «Το πρώτο κόμμα θα βάλει του όρους της προγραμματικής σύγκλισης για μια ισχυρή, με απήχηση και μακράς πορείας κυβέρνηση συνεργασίας», επισημαίοντας ότι υπάρχουν  πολλοί τρόποι να στηριχθεί μια κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ, ο Αλέξης Τσίπρας  είπε από καρδιάς «Να μην λέμε ψέματα, ο φόβος ήταν κυρίαρχο συναίσθημα όχι για μένα αλλά για όλο τον ελληνικό λαό. Είχα ηθική υποχρέωση να φτάσω μέχρι τέλος και να δώσω μια άλλη προοπτική στους πολίτες. Μου έδωσε μεγάλη δύναμη η στήριξη και η αγάπη του κόσμου, η πίστη στο δίκαιο των επιχειρημάτων της χώρας μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η Μπέτυ έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι. Το ελάττωμά μου είναι να βάζω τα όρια στα παιδιά. Αυτόν τον ρόλο τον έχει η Μπέτυ», δήλωσε και πρόσθεσε πως προσπαθεί να έχει ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά του. «Δεν χρειάζεται να είσαι πρωθυπουργός για να λείπεις πολύ. Το θέμα είναι η ψυχική σου επαφή με τα παιδιά. Δεν ξέρω αν το έχουμε καταφέρει στο 100%, αλλά προσπαθούμε. Εγώ έχω αναλάβει τα πιο ευχάριστα είναι η αλήθεια. Το δουλεύουμε με τη σύντροφό μου. Έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών».

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι στο σπίτι τους δεν υπάρχει τηλεόραση, καθώς ο μικρός γιος του κατάφερε να «σπάσει» το parental control της τηλεόρασης και να βλέπει. «Ο μικρός βρήκε το σύστημα, το χάκαρε και το έβγαλε. Αυτό έγινε όταν ήταν 7 ετών. Θάψανε τη συσκευή σε μία γλάστρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε επίσης ότι πηγαίνει στα πάρτι των παιδιών τους και πως αυτό τον βοηθά να αισθάνεται κανονικός άνθρωπος.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X