Θέμα

Δημοσκόπηση Marc: Κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά…

Δημοσκόπηση Marc: Κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα τον θυμάστε τον Φαναρά και τη δημοσκόπηση της περασμένης εβδομάδας που έδινε στη ΝΔ 10 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ε, λοιπόν ο Θωμάς Γεράκης της Marc βάλθηκε να τον ξεπεράσει. Οχι δεν δίνει 10 μονάδες μπροστά τη ΝΔ, αλλά μόνο…οκτώ. Αν έκανε κι΄ αυτός εκτίμηση ψήφου μπορεί να έδινε και μεγαλύτερο ποσοστό.

Εκεί που πραγματικά διέπρεψε ο επικεφαλής της Marc και η εταιρεία του είναι στη σύγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι η μοναδική δημοσκόπηση που εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπερέχει σε όλες της συγκρίσεις. Ελεος κύριε Γεράκη. Μόνο Νεοδημοκράτες είχε το δείγμα σας.

Κατά τα λοιπά στην πρόθεση ψήφου η ψαλίδα κλείνει κατά 0,7% αφού η ΝΔ υποχωρεί 0,4% από 32,4% σε 32%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανεβαίνει από το 23,7% στο 24% .

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών  η Marc κάνει μία θυσία και δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υποχωρεί από το 50,1% στο 47,8% (αλήθεια πως τα καταφέρατε κύριε Γεράκη;). Μη φανταστείτε, όμως πως θα άφηνε τον Αλέξη Τσίπρα να τον πλησιάσει πολύ. Οχι. Υποχωρεί κι΄ αυτός από το 35,5% στην προηγούμενη έρευνα στο 33,7% και βρίσκεται πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη που χάνει μόνο 0,7% και από το 35% βρίσκεται στο 34,3%.

Καλή ανάγνωση των γραφημάτων και μην παρασύρεστε από αυτά που θα δείτε.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X