Θέμα

Δύο χτυπήματα του Σαμαρά στον Μητσοτάκη

Δύο χτυπήματα του Σαμαρά στον Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερο χτύπημα Σαμαρά κατά Μητσοτάκη στο θέμα της τροπολογίας για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Το πρώτο ήταν η απουσία από την ψηφοφορία στη Βουλή ύστερα από την προειδοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα διαγραφεί όποιος απουσιάσει ή δεν ψηφίσει.

Ο Αντώνης Σαμαράς απουσίασε προκαλώντας “παγωμάρα”  στη Νέα Δημοκρατία και ρίχνοντας το γάντι στον πρωθυπουργό. Ολοι περίμεναν την αντίδραση του Μαξίμου. Τελικά δεν έγινε διαγραφή, αλλά υπήρξαν κυβερνητικές διαρροές στα ΜΜΕ ότι το ζήτημα με την απουσία Σαμαρά από την ψηφοφορία θεωρείται «λήξαν», καθώς ο κ. Σαμαράς – επικοινώνησε με τον κ. Μητσοτάκη και του εξήγησε τους λόγους απουσίας του, οι οποίοι –έγιναν δεκτοί.

Δυστυχώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αντώνης Σαμαράς δεν κράτησε κλειστό το στόμα του και για δεύτερη φορά, ίσως και χειρότερα αυτή τη φορά προκάλεσε τον πρωθυπουργό, αφού διέψευσε τις διαρροές που έκανε το Μαξίμου.

Ο Μεσσήνιος πολιτικός με μία λιτή πρόταση μέσω συν εργατών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έδωσε το δεύτερο ισχυρό χτύπημα αμφισβήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί».

Και όπως γίνεται αντιληπτό το θέμα παίρνει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, αποκαλύπτοντας το μέγεθος του προβλήματος εντός του κυβερνητικού κόμματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X