Θέμα

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση των ΜΑΤ στο συλλαλητήριο- Οκτώ τραυματίες στο νοσοκομείο 

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση των ΜΑΤ στο συλλαλητήριο- Οκτώ τραυματίες στο νοσοκομείο 
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που έγινε σήμερα μετά τις 3.30 το μεσημέρι στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Ανοιγμένα κεφάλια με αίματα, χτυπημένα χέρια και μαυρισμένα μάτια από τα γκλοπ αποτυπώνουν την ωμή βία που δέχτηκαν οι φοιτητές.

Τουλάχιστον 8 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοκοσοκομείο με δύο ασθενοφόρα που έφτασαν στο σημείο.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν 8 άτομα τα οποία και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με πληροφορίες στο Γενικό Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς που μετέδωσε η ΕΡΤ. Λίγο μετά τις 16:30 έκλεισε ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε χρήση χημικών μέσων.

Στην συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος όπου ομάδα ΔΙΑΣ δέχθηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους στην οδό Ερμού, ενώ κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων, προκαλώντας παράλληλα υλικές ζημίες σε καταστήματα.

Επεισόδια στο Σύνταγμα
 Φωτ: Eurokinissi
 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X