Θέμα

Κόλαση από τους κουκουλοφόρους

Κόλαση από τους κουκουλοφόρους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε κόλαση μετατράπηκε η περιοχή των Εξαρχείων μετά την πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ανάλογο είναι το σκηνικό και στη συμπρωτεύουσα.

Κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, κομμάτια από μάρμαρο και διάφορα άλλα αντικείμενα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούσαν να τους απωθήσουν, ενώ παράλληλα, επεισόδια σημειώνονταν και στην οδό Τοσίτσα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις με τη συνδρομή των δύο υδροφόρων οχημάτων της ΕΛΑΣ προσπάθησαν να απωθήσουν τους κουκουλοφόρους και να διαλύσουν το οδόφραγμα.

αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με κρότου λάμψης.

Από τις μολότοφ προκλήθηκε φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Τοσίτσα.  Ομως έσβησε σε σύντομο χρονικό διάστημα κι έτσι δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Στις 66 έφτασαν οι προσαγωγές για τα επεισόδια  που έγιναν το μεσημέρι στο μαθητικό φοιτητικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Κλαυθμώνος και για τα επεισόδια στα Εξάρχεια, σύμφωνα με την αστυνομία. Από τις 66 προσαγωγές, οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ένας τραυματίας πολίτης μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και δύο αστυνομικοί στο 401

Στην κόλαση από τις συγκρούσεις υπάρχουν μέχρι στιγμής τρεις τραυματίες. Ο ένας τραυματίστηκε στο πόδι στην οδό Κουντουριώτη.  Αλλος ένας 15χρονος με αναπνευστικά προβλήματα αρνήθηκε να δεχτεί βοήθεια

Επίσης δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ο ένας στο χέρι από ναυτική φωτοβολίδα και ο άλλος στο πόδι και μεταφέρθηκαν στο 401.

Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Κάθε χρόνο τα ίδια

“Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είχαμε 2 τραυματίες συναδέλφους, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δυστυχώς ο ένας έχει συντριπτικό κάταγμα στο χέρι από ναυτική φωτοβολίδα. Τους ευχόμαστε περαστικά και κάνουμε μια ευχή. Να γίνουμε επιτέλους Κράτος πολιτισμένο, στο οποίο οι κάθε λογής μπαχαλάκηδες θα βρίσκονται στο περιθώριο”, αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X