Θέμα

Μαφιόζικη εκτέλεση: Πυροβολισμοί με 6 νεκρούς στη Λούτσα – Βίντεο με μάρτυρα

Μαφιόζικη εκτέλεση: Πυροβολισμοί με 6 νεκρούς στη Λούτσα – Βίντεο με μάρτυρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία καθώς το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας στο οποίο υπάρχουν έξι νεκροί

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο οποίο έξι άνθρωποι βρέθηκαν να έχουν δεχθεί πυροβολισμούς. Το μακελειό έγινε σε συνάντηση δυο συμμοριών, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους.

Σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες βρέθηκαν πέντε νεκροί και εκτός του αυτοκινήτου άλλος ένας. Και οι έξι φέρουν τραύματα από εννιάρι πιστόλι. Ο οδηγός του αυτοκινήτου προφανώς στην προσπάθειά του να γλιτώσει, βγήκε έξω από το όχημα.  Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες τον «γάζωσαν». Ο άνδρας περπάτησε λίγα μέτρα και έπεσε κάτω αιμόφυρτος. Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πίσω από το αυτοκίνητο.

Οι δράστες έχουν διαφύγει, κατά πληροφορίες, με ένα μαύρο όχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αρίωνος και στο σημείο έχει μεταβεί το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη του Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα, για να δουν εάν είναι Έλληνες ή αλλοδαποί. Πληροφορίες κάνουν λόγο για άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία.

Η Αστυνομία εξετάζει δύο ενδεχόμενα: Ή να είχαν στήσει ενέδρα στα θύματα και όταν τους εντόπισαν στο σημείο τους εκτέλεσαν ή να πήγε στραβά κάποιο «ραντεβού».

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών. Συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής και σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να συγκεντρώσουν βιντεοληπτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σημείο έχουν περισυλλεγεί 25 κάλυκες.

Σύμφωνα με τος πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του «Mega», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για δράστες αλβανικής καταγωγής, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, όμως ακόμα.

Οι πινακίδες σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν πλαστές. Στις αστυνομικές Αρχές, έχει δοθεί εντολή για έρευνες στο αεροδρόμιο, σε λιμάνια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Όπως μετέδωσε το MEGA οι αρχές αναζητoύν ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Ford και μια μηχανή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Δήλωση γείτονα

 

«Έφευγα από το σπίτι μου εκείνη την στιγμή και άκουσα τους πυροβολισμούς, δεν πήγαμε αμέσως εκεί γιατί τρομοκρατηθήκαμε.

Οι πυροβολισμοί ήταν γρήγοροι σαν αυτόματο και από τις δυο πλευρές»

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το μακελειό, ανέφερε πως «Άκουσα ριπές διακεκομμένες. Και ξανά ριπές».

 

Πυροβολισμοί Αρτέμιδα

Πυροβολισμοί Αρτέμιδα

Πυροβολισμοί Αρτέμιδα

Πυροβολισμοί Αρτέμιδα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X