Θέμα

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πονοκέφαλος αποτελεί για την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης,  ο οποίος δεν λέει να κάνει πίσω σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του για τον δήμο της Αθήνας.

Οταν ρωτήθηκε από τον eretikos.gr αν θα υποχωρήσει, στην περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέξει τον Κώστα Μπακογιάννη για υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας, η απάντηση ήταν κάθετη και κοφτή. Οχι θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας.

Πάντως, η Πειραιώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα  με ποιον υποψήφιο θα κατέβει στον δήμο της Αθήνας  –   αφού ακόμα δεν έχει καταλήξει αν θα έχει υποψήφιο τον  Κώστα Μπακογιάννη ή την  Όλγα Κεφαλογιάννη  .

Η  έμμονη του Γιώργου Πατούλη ανατρέπει τους όποιους σχεδιασμούς, καθώς ο δήμαρχος Αμαρουσίου εμφανίζεται στις πρώτες μετρήσεις να προηγείται κατά πολύ των άλλων συνυποψηφίων του.

Ο  πρόεδρος της ΚΕΔΕ  έχει δηλώσει μάλιστα  ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος αν τελικά η ΝΔ δεν αποφασίσει να τον κατεβάσει στην Αθήνα. Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Πατούλης έχει μεγάλη διείσδυση στον κόσμο της δεξιάς,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθεί να λύσει έναν γόρδιο δεσμό, αφού θα βρεθεί ανάμεσα στον Γιώργο Πατούλη, τον Κώστα Μπακογιάννη και την Ολγα Κεφαλογιάννη. Εκτός αν ως τότε οι δημοσκοπήσεις είναι συντριπτικές υπέρ κάποιου υποψηφίου και όπως δείχνουν τα πρώτα σημάδια υπέρ του Γιώργου Πατούλη και οι άλλοι δύο αποσυρθούν.

Βλέπετε για τον Κώστα Μπακογιάννη μία ήττα από τον ανεξάρτητο Γιώργο Πατούλη, θα ήταν ταφόπλακα στην καριέρα του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X