Show Biz

Thomas Cook: Η έκπληξη του Ροντ Στιούαρτ που άφησε άφωνο ζευγάρι που παντρεύτηκε (vid)

Thomas Cook: Η έκπληξη του Ροντ Στιούαρτ που άφησε άφωνο ζευγάρι που παντρεύτηκε (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο γάμος της Sharon Cook και του Andrew Aitchison πήγε να εξελιχθεί σε καταστροφή , μέχρι που εμφανίστηκε ο… από μηχανής θεός, για να σώσει την κατάσταση.

Ειδικότερα, οι δύο νιόπαντροι σχεδίαζαν εδώ και έναν χρόνο τον γάμο τους στο Λας Βέγκας, στο Caesars Palace. Το ζευγάρι είχε πληρώσει £ 9.000 για να πετάξει με την  Thomas Cook.

Τα είχαν οργανώσει όλα τέλεια, αλλά δεν υπολόγιζαν έναν… αστάθμητο παράγοντα: την πτώχευση του ταξιδιωτικού ομίλου, Thomas Cook, που γέννησε αμφιβολίες για το αν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Rod Stewart Surprises British Newlyweds with Impromptu Wedding Performance

Ευτυχώς, σύμφωνα με τη βρετανική Metro, οι υπεύθυνοι του Caesars Palace πήραν την υπόθεση στα χέρια τους για να διασφαλιστεί ότι όλα θα γίνουν βάσει του σχεδίου -και ακόμη καλύτερα. Έκλεισαν άλλη πτήση με τη Delta για το ζευγάρι από το Λίβερπουλ και τους 14 φίλους και μέλη της οικογένειάς τους, ενώ τους είχαν ακόμη μια έκπληξη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Caesars Palace

Στον γάμο του ζευγαριού από τη Μεγάλη Βρετανία τραγούδησε ο Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος βρίσκεται στη μεγαλούπολη της Νεβάδα για μία σειρά συναυλιών. Αυτό που έζησαν ήταν απίστευτο και θα έχουν να λένε για την απίστευτη αυτή εμπειρία, που έκανε τη μεγάλη τους στιγμή ακόμη πιο αξέχαστη.

Μετά την αυτοσχέδια εμφάνιση, ο Sir Rod κάλεσε τη νύφη και τον γαμπρό και τους καλεσμένους τους να παρακολουθήσουν την παράστασή του στο Caesers Palace την Παρασκευή.

Δείτε ακόμη:

ΗΠΑ: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Τζο Μπάιντεν από τον Ντόναλντ Τραμπ

Απόστολος Γκλέτσος: Σοβαρό τροχαίο λόγω… αγριογούρουνου!

Κρήτη: Διαιτητής δεν ξεκίνησε αγώνα λόγω πανό υπέρ προσφύγων και μεταναστών

Γαμπρός πιάστηκε στα «πράσα» από τη νύφη να προσπαθεί να κάνει σεξ με παράνυμφο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X