Οικονομία

Τράπεζες: Έτσι θα λειτουργήσουν καταστήματα και υπηρεσίες!

Τράπεζες: Έτσι θα λειτουργήσουν καταστήματα και υπηρεσίες!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν φαίνεται πως αλλάζουν στρατηγική οι τράπεζες μετά τον κορονοϊό. Χωρίς καμία αλλαγή στις εφεδρείες των τραπεζοϋπαλλήλων που απασχολούνται στα καταστήματα και έως σήμερα εργάζονται από το σπίτι θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι τράπεζες.

Τι θα ισχύει για τις τράπεζες

Ειδικότερα, όσον αφορά στα καταστήματα, τα αρμόδια στελέχη των τραπεζών υπογραμμίζουν ότι η λειτουργία τους θα συνεχιστεί ως έχει. Το ποσοστό των υπαλλήλων του καταστήματος που είναι σε εφεδρεία και εργάζεται από το σπίτι δεν θα αλλάξει παρά το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς. Τι θα γίνει αν σημειωθεί κάποιο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε κάποιο κατάστημα τραπεζικού ιδρύματος;

Kαταστήματα: Μειωμένη κίνηση, αλλά αυξημένα μέτρα προστασίας!

«Στην απευκταία περίπτωση που βρεθούμε αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, τότε το κατάστημα θα κλείσει προκειμένου να απολυμανθεί, η ομάδα των υπαλλήλων που εργάζεται με φυσική παρουσία θα απομακρυνθεί και θα επιστρέψει το εφεδρικό team», αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο Euro2day και προσθέτουν: «Έτσι, θα παραμείνουν σταθερά τα ποσοστά βάσει των οποίων το 40% εργάζεται από το σπίτι και το 60% με φυσική παρουσία στο κατάστημα. Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από τα επιστημονικά δεδομένα για την εξάπλωση ή μη του κορωνοϊού».

Παράλληλα, τα καταστήματα θα συνεχίσουν, χωρίς καμία μεταβολή, να λειτουργούν με τους αυστηρούς κανόνες που έχει προσδιορίσει η επιτροπή επιστημόνων και αφορούν στη διατήρηση της απόστασης, στην υποχρεωτική χρήση μάσκας, τα άτομα με βάση τα τετραγωνικά κ.ά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X