Media

«Τριπλό άξελ» του Αδώνιδος μετά την κυνική αθλιότητα για την εστίαση!(video)

«Τριπλό άξελ» του Αδώνιδος μετά την κυνική αθλιότητα για την εστίαση!(video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτόξευσε μια «ρουκέτα» ασέβειας απέναντι στους επί μήνες πληγέντες από την πανδημία επιχειρηματίες της εστίασης.

«Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την παίρνω», είπε… με περισσή κυνικότητα ο υπουργός αφήνοντας άφωνο μέχρι και τον eretiko Προβοκάτορα. Καθότι έξυπνος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατάλαβε τι… επικών διαστάσεων «χοντράδα» ήταν αυτό που είπε κι έτσι σήμερα έσπευσε να ανασκευάσει!

Lockdown: Μήπως να… συνεννοηθούν Χαρδαλιάς-Ταραντίλης για να μην τρελαθούμε εντελώς;

Σπάνιο βεβαίως για τον ίδιο, δεν το βλέπουμε συχνά. Όμως ανασκεύασε όπως μόνο εκείνος θα μπορούσε: Δηλαδή στο περίπου. Διότι χαρακτήρισε μεν την ατάκα του αυτή «λεκτική υπερβολή», αλλά έσπευσε να «μηδενίσει» επί τόπου αυτή την υποτιθέμενη μεταμέλεια κάνοντας λόγο και για «υπερβολή συνδικαλιστική».

Σαν να λέει δηλαδή και πάλι ότι… τον προκάλεσαν οι επιχειρηματίες της εστίασης κι έκανε αυτή τη δήλωση. Ότι τον προβοκάρανε. Ότι κι αυτοί φταίνε λίγο βρε αδερφέ. Κάποιος βέβαια να τον ενημερώσει πως η συγγνώμη που συνοδεύεται από «αλλά» είναι μια… ανύπαρκτη και δίχως νόημα συγγνώμη.

Δείτε την… περίπου απολογία του Άδωνι Γεωργιάδη

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X