Σχόλια

Βουλευτής ΝΔ για Μένιο Φουρθιώτη: Με τί κρατάει το Μαξίμου;

Βουλευτής ΝΔ για Μένιο Φουρθιώτη: Με τί κρατάει το Μαξίμου;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα ερωτήματα δεν τα θέτουν μόνο απλοί πολίτες, αλλά και νυν και πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στις κατ΄ιδίαν συνομιλίες τους.  Μάλιστα μία πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου έθεσε τα αμείλικτα ερωτήματα ανοιχτά με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Μάλιστα το έκανε παρότι το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να υποβαθμίσει το σκαναλώδες αυτό θέμα και να το αποσύρει από την επικαιρότητα. Μπορεί να το πέτυχε στα συστημικά και πετσοταϊσμένα (να υπενθυμιζουμε ότι και ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν στην αρχική λίστα Πέτσα για να πάρει χρήματα για ανύπαρκτο ουσιαστικά, καθώς και ότι τότε είχε επίσης ξεσπάσει σάλος με τη συμμετοχή Φουρθιώτη στη λίστα Πέτσα) συστημικά ΜΜΕ, όμως όχι και γενικώς στο επικοινωνιακό και μιντιακό τοπίο, το οποίο βοά.

Επιπλέον οι σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη προκαλούν εντούτοις προκαλεί έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, μεταξύ βουλευτών και κομματικών στελεχών. Η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μάρκου ρίοχνει τρομερή μπηχτή και αναφέρει σε ανάρτησή της: «Ειρωνεία, καρατόμησαν τον Γιάννη Βρούτση επειδή έπραξε το σωστό, ως όφειλε. Το θέμα είναι ποιος καλύπτει τον Φουρθιώτη, με εντολή ποίου είχε προστασία από την Ελληνική Αστυνομία, τα χρήματα θα τα επιστρέψει, με τι κρατάει το Μαξίμου;».

Αμείλικτο ερώτημα ΣΥΡΙΖΑ: Τι συνδέει Μητσοτάκη και Μαξίμου με τον Φουρθιώτη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X