Ζώδια

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 24/6

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 24/6
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η σημερινή ημέρα είναι κάπως περίεργη για τα αγαπημένα μας ζώδια και οι ανατροπές συνεχίζονται! Βέβαια, η κατάσταση αρχίζει και αλλάζει σύντομα και όλες οι έννοιες που έχουμε θα ηρεμήσουν και θα δούμε όμορφες στιγμές να μπαίνουν στη ζωή μας.

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για τα ζώδια μας σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοι μας την Τετάρτη θα πρέπει να πάρουν απόφαση πως είναι καλύτερα να είναι λίγο μόνοι τους παρά να τρέχουν σε ανούσιες παρέες μόνο και μόνο για να ανεβάσουν ένα Instagram story. Κοιτάξτε τη μοναξιά σας κατάματα έτσι ώστε να βρείτε τι θέλετε σε αυτή τη ζωή. Ερωτικά είναι περίεργο το κλίμα αφού φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ή μήπως δεν ξέρετε τι θέλετε. Λέω εγώ βρε παιδί μου τώρα μην το δέσεις και σχοινί κορδόνι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα δείχνει πως είστε αρκετά δυναμικοί και θα καταφέρετε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε. Μέλη της οικογένεια σας σας βομβαρδίζουν με αρνητική ενέργεια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρέμβουν στη ζωή σας. Μην το επιτρέψετε σε καμία περίπτωση. Η αισθηματική σας ζωή απαιτεί για άλλη μία φορά να δείξετε απόλυτη σοβαρότητα και να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας. Μην κάνετε εκπτώσεις γιατί οι άλλοι δεν μπορούν ή ακόμα χειρότερα δεν προσπαθούν καν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νεύρα σου στην αισθηματική σου ζωή φτάνουν κόκκινο, αφού δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πως δεν είναι όλα ρόδινα ή όπως τα έχετε εσείς μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό σας οδηγεί σε τρομερή ένταση και θα πρέπει να δείτε πλέον πως αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Μία λύση ίσως να είναι να κατεβάσετε τις προσδοκίες. Έχετε εύνοια να λύσετε εκκρεμότητες που αφορούν το δημόσιο ή και μέλη της οικογένειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σας θα είναι σε πρώτο πλάνο όλη την Τετάρτη και δεν θα έχετε και τόσο δίκιο, αφού η διακριτικότητά σας πια έχει φτάσει σε επίπεδα που άνετα κάποιος θα το θεωρούσε αδιαφορία. Συμμορφωθείτε επιτέλους. Στεναχώριες θα υπάρξουν και με την οικογένειά σας, αφού θα ακούσετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν. Μην στεναχωριέστε γιατί αυτά τα ξέρατε καιρό απλά δεν θέλατε να τα παραδεχθείτε έτσι ώστε να μην τα αντιμετωπίσετε στην ρίζα τους.
ΛΕΩΝ

Μέσα στον πανικό που επικράτησε από την Ηλιακή έκλειψη, αυτή η Τετάρτη έρχεται για να σας ηρεμήσει λίγο μιας και θα είναι άκρως ευχάριστη ημέρα. Τα σχέδια σας επιτέλους φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά επομένως προσπάθησε να τελειώνεις το συντομότερο με εκκρεμότητές που μέχρι τώρα σας παίδευαν. Το ίδιο καλό κλίμα και στα αισθηματικά όπου εάν φλερτάρετε θα είστε σαρωτικοί να ξέρετε και τίποτα δεν θα σας αντισταθεί. Άντε και στα δικά μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θολή ημέρα η Τετάρτη αφού τίποτα στη ζωή σας δεν είναι ξεκάθαρο και αυτό μπορεί να σας στείλει αδιάβαστους κυριολεκτικά. Ειδικά στον τομέα της οικογένειας κάποιοι άνθρωποι σας τραβούν συνέχεια προς τα πίσω. Από το να σας εξαντλεί τα νεύρα αυτή η κατάσταση, προτιμήστε να κάνετε μία ξεκάθαρη κουβέντα μια και για πάντα. Θα συμβούν γεγονότα για τους αδέσμευτους που θα σας απομακρύνουν εάν το επιτρέψετε φυσικά να συμβεί αυτό.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμα και καφέ να αποφασίσετε να φτιάξετε την Τετάρτη θα πρέπει να το κάνετε με τεράστια προσοχή. Παντού εγκυμονούν κίνδυνοι και προβληματικές καταστάσεις. Επίσης, συγχρόνως θα τρέχετε σαν τον Βέγγο με τόσες υποχρεώσεις και ειδικά εάν σκοπεύετε να κάνετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια προσπαθήστε να το αποφύγετε. Τολμήστε οι αδέσμευτοι και εκδηλώσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξουθενωτική θα είναι η Τετάρτη για εσάς αφού θα τρέχετε με δεκάδες υποχρεώσεις και το πρόγραμμα θα είναι τόσο φορτωμένο που κυριολεκτικά δεν θα ξέρετε τι να κάνετε. Την ίδια ημέρα όμως έχετε μεγάλη εύνοια και στα κοινωνικά σας που θα μπορέσετε να εκδηλώσετε τα βαθύτερα σας αισθήματα. Προσπαθήστε σε οτιδήποτε κι αν κάνετε να δείχνετε και λίγο αισιοδοξία βρε καμάρια και όχι τόσο πια σκυθρωπά πρόσωπα. Χαμόγελο παρακαλώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έξοδα και πάλι έξοδα αγαπημένα μου πλάσματα και εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο πορτοφόλι σας. Κάποιες νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά θα σας δώσουν ίσως μία ανάσα αλλά προσοχή στις λεπτομέρειες οποιασδήποτε συμφωνίας. Τα αισθηματικά σας είναι σε κρίσιμο σημείο, αφού ο σύντροφός σας με τη συμπεριφορά του δείχνει μάλλον ανικανότητά συνύπαρξης μαζί σας. Τολμήστε να μιλήσετε για αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ψυχραιμία θα σας χρειαστεί την Τετάρτη μιας και το ένα πρόβλημα θα διαδέχεται το άλλο και εσείς θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε όλα. Ωστόσο, μην κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις γιατί θα το μετανιώσετε πικρά μετά. Θέλει λιγότερα λόγια και μεγάλη σκέψη για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Η αποφυγή να συζητάτε όλα όσα σκέφτεστε με τον σύντροφό σας μπορεί να αποβεί μοιραία και να χάσετε κάτι αξιόλογο. Μιλήστε και κάντε ότι μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα προβλήματα στην επικοινωνία στον επαγγελματικό τομέα θα σας ταράξουν την Τετάρτη μιας και νιώθετε το χάος ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Μην τολμήσετε όμως να ανοίξετε κουβέντα γιατί θα γίνει κυριολεκτικά μακελίδι. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα προφίλ “εγώ χαζό δεν καταλαβαίνει”. Οικονομικά θα κληθείτε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας και μάλιστα για χρήση τρίτων και όχι δική σας. Ερωτικά βγείτε επιτέλους από το σπίτι, αραχνιάσατε πια!

ΙΧΘΕΙΣ
Σημαντικές αλλαγές έρχονται αυτή την Τετάρτη, αφού αρχικά θα νιώσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε δεκάδες προβλήματα, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο σαν να έγινε κάποιο θαύμα. Μεγάλη προσοχή σε όσους οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Οι αδέσμευτοι έχουν όλα τα φόντα να γνωρίσουν ένα πρόσωπο φωτιά, ενώ οι δεσμευμένοι επιτέλους σταματήστε να συμπεριφέρεστε τόσο επιπόλαια.

Πηγή: citynow.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X