Διεθνή

«Έφυγε» η Μιρέιγ Νταρκ – Στο πλευρό της μέχρι τέλους ο Αλέν Ντελόν

«Έφυγε» η Μιρέιγ Νταρκ – Στο πλευρό της μέχρι τέλους ο Αλέν Ντελόν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μιρέιγ Νταρκ πέθανε  τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο σπίτι της στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό της τον Αλέν Ντελόν, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού.

“Η Μιρέιγ Νταρκ έσβησε τη νύχτα στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας δίπλα της μέχρι τέλους τους δικούς της ανθρώπους, ανάμεσά τους ο σύζυγός της και ο Αλέν Ντελόν, που ήταν παρών μέχρι τέλους”, δήλωσε η Αναμπέλ Καμπουρί.

Ο θάνατος της Νταρκ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

FILE PHOTO: French actors Alain Delon (C) and Mireille Darc (L) arrive at Saint Roch church to attend the funeral of late French actress Annie Girardot in Paris March 4, 2011. Picture taken March 4, 2011. REUTERS/Jacky Naegelen/File Photo

“Μια μεγάλη μορφή του γαλλικού κινηματογράφου μας αφήνει. Η Μιρέιγ Νταρκ ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, μια θαρραλέα και αφοσιωμένη γυναίκα”, έγραψε στο Twitter η υπουργός Πολιτισμού Φρανσουάζ Νισέν.

Ο πρώην πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών Ζιλ Ζακόμπ έγραψε επίσης στο Twitter: “Ψηλή/λεπτή/όμορφη/ξανθιές αφέλειες/χαμογελαστά μάτια/ ενσάρκωσε την ελευθερία της γυναίκας σε όλο της το μεγαλείο. Η γαλλική κομψότητα. Αγαπημένη Μιρέιγ!”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X