Ελλάδα

Θρήνος για τα 20χρονα παιδιά, την Στέλλα και τον Γιάννη – Είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, μα δεν γύρισαν ποτέ…(pics)

Θρήνος για τα 20χρονα παιδιά, την Στέλλα και τον Γιάννη –  Είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, μα δεν γύρισαν ποτέ…(pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θρήνος για τα 20χρονα παιδιά, την Στέλλα και τον Γιάννη. Οι δύο φοιτητές παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο περίπου στις 6:30 χθες το πρωί στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά, όπως είχαμε αναφέρει στο eretikos.gr .

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα δύο παιδιά, η Στέλλα και ο Γιάννης, είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά απο το Πολυτεχνείο.

Και οι δύο διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατά την επίσημη ενημέρωση, είναι ένας 20χρονος Γεωργιανός, και εργάζεται σε ξενοδοχείο στον Σταυρό ενώ την ώρα εκείνη ήταν καθ’ οδόν για τη δουλειά του, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, στο ίδιο ρεύμα με τους δύο νέους. Έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο τα δύο παιδιά και ο σκύλος.

Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη το μοιραίο και ο θάνατος πήρε στην αγκαλιά του τα δύο νέα, γεμάτα όνειρα, παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η πρωινή βόλτα των δύο παιδιών κατέληξε σε τραγωδία… Ο Γιάννης είχε φύγει από την Αθήνα, για να κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη με την 20χρονη Στέλλα, όπου φοιτούσε στο Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το αυτοκίνητο, μετά την παράσυρση των δύο νέων, έπεσε και πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο.

Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Πηγή: flashnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X