Χωρίς Κατηγορία

Κύριε πρωθυπουργέ φτάνουν τα λόγια, έργα τώρα

Κύριε πρωθυπουργέ φτάνουν τα λόγια, έργα τώρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο eretikos.gr είναι απόλυτα σύμφωνος με όλες τις εξαγγελίες, απ΄ όπου κι΄ αν προέρχονται, για την αναγκαιότητα να αναπτυχθεί η καινοτομία, η έρευνα και η τεχνολογία στη χώρα μας. Είναι η μόνη πραγματική και σταθερή ελπίδα και προοπτική για έξοδο από την κρίση και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μία ματιά στο ρεπορτάζ για την καινοτομία που δημοσιεύουμε και θα καταλάβετε γιατί δεκαετίες τώρα, ευημερούν οι μικρές χώρες της Σκανδιναβίας.

Γι΄ αυτό είναι καλοδεχούμενες οι εκάστοτε διακηρύξεις και δηλώσεις του πρωθυπουργού για τα προαναφερόμενα θέματα.

Ομως, Αλέξη δεν αρκούν τα λόγια και οι δηλώσεις. Αν θέλεις γρήγορη πρόοδο, κάλεσε τους ειδικούς στο γραφείο τους και ζήτησε κάτι απλό. Να σου κάνουν προτάσεις με τις οποίες η Ελλάδα θα αποκτήσει τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στην καινοτομία πανευρωπαϊκά τουλάχιστον, αν όχι παγκόσμια.

Και όταν σου παραδώσουν τις προτάσεις κάλεσε τον Τσακαλώτο και τον Χαρίτση και ζήτησε από τον πρώτο να διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια από τον προϋπολογισμό και το δεύτερο να βρει ευρωπαϊκά προγράμματα αφενός μεν και να διαθέσει περισσότερα κονδύλια από το ΕΣΠΑ για την υλοποίηση των προτάσεων.

Τόσο απλά είναι Αλέξη. Αρκεί να θέλεις να προχωρήσεις σε έργα και να μην περιοριστείς σε πομφόλυγες…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X