Παρασκήνιο

Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης δεν πίνει πλέον πρωινό καφέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης δεν πίνει πλέον πρωινό καφέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, υιός του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Βαρβιτσιώτη και αδελφός του βουλευτή, επίσης της Ν.Δ., Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, παρότι είναι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στην Ελλάδα, δεν ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό.

Οι πιο πολλοί τον έμαθαν τον τελευταίο καιρό, που ήταν το πρώτο βιολί στον πρωινό καφέ του Κυριάκου Μητσοτάκη με άλλους επικοινωνιολόγους και δημοσιογράφους.

Ομως, τις τελευταίες ημέρες, οι πληροφορίες λένε, πως ο Θωμάς δεν πίνει πλέον τον καφέ του με τον Κυριάκο και τα άλλα παιδιά της επικοινωνιακής ομάδας.  και όχι επειδή δεν του αρέσει πλέον ο καφές που σερβίρει ο Κυριάκος.

Λένε πως η απουσία αυτή ξεκίνησε μετά τη γκάφα που έκανε ο Κυριάκος να ακυρώσει την επίσκεψή του στο συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής επειδή είχαν πάει νωρίτερο ο Τόσκας και ο Τζανακόπουλος, οπότε ο Κυριάκος έκανε στροφή 180 μοιρών και αποχώρησε.

Τότε θα θυμάστε ότι ο eretikos.gr έκανε λόγο για γκάφα, καθώς και ότι αναμένονται παραιτήσεις. Τώρα αν κάνετε τους συνειρμούς και οδηγηθείτε στο συμπέρασμα ότι ο Θωμάς ήταν ο αποδιοπομπαίος… επικοινωνιολόγος, ίσως και να μην έχετε άδικο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X