Διεθνή

Ο βασιλιάς του instagram είναι… γυμνός

Ο βασιλιάς του instagram είναι… γυμνός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο βασιλιάς του Instagram στην Ιταλία είναι γυμνός. Τον …απογύμνωσε τράπεζα που του κατάσχεσε μεγάλη περιουσία. Αλλά αυτός δεν πτοείται. Κυρίες και κύριοι ιδού ο σινιόρε Τζιανλούκα Βάκι με 11 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, σέξι γυναίκες, το σώμα μαυρισμένο και γεμάτο τατού, άσπρα γένια και άσπρα μαλλιά, μποέμικη και χλιδάτη ζωή, σκαφάτος και όλα όσα επιθυμεί ένας μπον βιβέρ κληρονόμος μεγάλου ιταλικού βιομηχανικού ομίλου με εξασφαλισμένο εισόδημα. Ομως  τελευταία έχει οικονομικά προβλήματα.

Η τράπεζα Banco BPM έκανε κατάσχεση και του πήρε πολλές επαύλεις, ένα γιωτ και το μερίδιό του σ’ ένα γήπεδο γκολφ κοντά στην Μπολόνια, συνολικής αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Προηγουμένως η τράπεζα είχε παγώσει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία του εξαιτίας ενός ισόποσου χρέους που δεν είχε αποπληρωθεί.

Ο ίδιος ως γνήσιος κληρονόμος με εξασφαλισμένα εισοδήματα απάντησε στο δημοσίευμα της  εφημερίδας Quotidiano Nazionale, σκωπτικά, λέγοντας πως «δεν είναι παρά ένα μικρό παθητικό»!

Ο Βάκι έχει 11 εκατ. ακόλουθους και μοιράζεται καθημερινά μαζί τους στιγμιότυπα από την χλιδάτη καθημερινότητά του σε πάρτι, γιοτ, ιδιωτικά τζετ πάντα με τη συντροφιά όμορφων γυναικών και celebrities! Μια ζωή που κάνουν μόνο πλούσιοι κληρονόμοι ή απατεώνες που έφτασαν ψηλά.

Έχει επίσης λανσάρει τη δική του σειρά με ρούχα και αξεσουάρ και έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο #Enjoy, στο οποίο περιγράφει την απόφασή του να αποσυρθεί την οικογενειακή επιχείρηση μετά από 20 χρόνια σκληρής (;) δουλειάς και να επικεντρωθεί στον εαυτό του.

Με λευκά γένια και σώμα μαυρισμένο από τον ήλιο, μυώδης και με τατουάζ, ο πλούσιος κληρονόμος  έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να ξεσηκώνει τα social media.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X