Χωρίς Κατηγορία

Υπουργοί …θεατές αδυνατούν να λύσουν προβλήματα

Υπουργοί …θεατές αδυνατούν να λύσουν προβλήματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα σε στενοχωρήσω Αλέξη, κι΄έχεις τόσες σκοτούρες στο κεφάλι σου. Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με τη βραδύτητα με την οποία λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση και για να μην τους αδικούμε όλους γενικεύοντας, ορισμένοι υπουργοί της τουλάχιστον. Η… χελώνα σε αγώνα δρόμου θα τους είχε ξεπεράσει γιατί ως… λαγοί φαίνεται το έριξαν στον ύπνο.

Δεν θα αναφερθούμε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος περίμενε δυόμισι σχεδόν χρόνια να παρουσιάσει κάποιο σχέδιο για τα βότανα και τα αρωματικά φυτά και τη μεταποίηση αυτών, παρότι ο αγροτικός τομέας θεωρείται πυλώνας για την ανάπτυξη.

Θα μιλήσουμε για τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο και το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ. Ε, λοιπόν 9 μήνες τώρα μετά την κατάργηση του αγγελιόσημου, ο υφυπουργός δεν κατάφερε να βρει μία λύση για την αντικατάσταση του πόρου, παρότι υπάρχει κυβερνητική υπόσχεση και δέσμευση.

Βρίσκεται σε ατέρμονες συζητήσεις και δεν λέει να πάρει κάποιο μέτρο.

Αποτέλεσμα; Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν πλήρωσε μισθούς εργαζομένων, δεν κατέβαλε επικουρικές συντάξεις και δεν ανταποκρίνεται πλήρως, αλλά μόνο επιλεκτικά στο σκέλος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Αν αυτό, Αλέξη, το κρίνεις ως λειτουργία κυβέρνησης, που μπορεί να έχει αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών, τότε ο eretikos.gr είναι ο …Πάπας της Ρώμης.

Επιτέλους, δεν θα καταλάβουν οι υπουργοί σου ότι βρίσκονται στις θέσεις τους για να λύνουν προβλήματα;

Κι΄ αν δεν το καταλαβαίνουν, εσύ γιατί τους αφήνεις στις καρέκλες τους;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X