Διεθνή

Πανικός στον αέρα: Δέκα τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια!

Πανικός στον αέρα: Δέκα τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον απόλυτο πανικό έζησαν οι 300 επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines, το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση Αθήνα –Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ), από τις εξαιρετικά έντονες αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση στο αμερικανικό αεροδρόμιο.

Τρεις επιβάτες και  επτά μέλη του πληρώματος χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθούν για πρώτες βοήθειες μετά την προσγείωση σε νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η ίδια η αμερικανική εταιρεία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τα όσα  υποστηρίζουν επιβάτες ήταν τόσο έντονες οι αναταράξεις που αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν στον… αέρα, μαζί με αντικείμενα που έπεφταν στα κεφάλια των ίδιων και άλλων επιβατών.  Αρκετοί χτύπησαν στην οροφή πάνω από τις θέσεις τους, ενώ μία αεροσυνοδός τραυματίστηκε στον ώμο, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπαθώντας να βοηθήσει τους επιβάτες.

«Μας έδιναν τα ποτά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές του αεροσκάφους όταν μας είπαν «δέστε τις ζώνες σας». Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να μεταβούν και εκείνοι στις θέσεις τους και ούτε καν αυτό πρόλαβαν. Ξεκίνησε να τρέμει κι αμέσως έκανε μια μεγάλη βουτιά. Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι μπροστά μας χτυπούσαν στο ταβάνι» δήλωσε ο επιβάτης Ian Smith στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC6, ενώ τόνισε ότι όλα συνέβησαν 30 λεπτά πριν την προσγείωση.

Η δημοσιογράφος της ProPublica, Jessica Huseman, ταξίδευε στην ίδια πτήση και έγραψε στο Twitter  «Καμία απολύτως προειδοποίηση. Το αεροσκάφος έσβησε στον αέρα. Ειλικρινά, τρομακτικό».

«Πίσω στη Νέα Υόρκη. Οι αναταράξεις στο αεροπλάνο ήταν τόσο τρελές και απρόσμενες που ένας αεροσυνοδός «έβγαλε» τον ώμο του», έγραψε σε άλλο tweet.

 

Ανάρτησε μάλιστα και μια σοκαριστική φωτογραφία που δείχνει ότι στα φώτα που υπάρχουν πάνω από το κάθισμα και ανάμεσα στο φωτάκι και το προστατευτικό τρύπωσε  ο … καφές  κάποιου επιβάτη, από τις ισχυρές αναταράξεις.

«Παιδιά, υπάρχει καφές μέσα στα φώτα. ΜΕΣΑ. Θεέ μου, μυρίζω απαίσια» έγραψε η ίδια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X