Auto - Moto

Η BMW τίμησε τους καλύτερους εμπόρους της από όλο τον κόσμο

Η BMW τίμησε τους καλύτερους εμπόρους της από όλο τον κόσμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η BMW τίμησε τους καλύτερους εμπόρους της από όλο τον κόσμο σε τελετή απονομής αριστείων πωλήσεων στο BMW Group Classic.

Ο υπεύθυνος πωλήσεων της γερμανικής εταιτρείας, Peter Nota, απένειμε διακρίσεις σε 41 κορυφαίους εμπόρους, «ευχαριστώ» της εταιρείας στο διεθνές δίκτυο εμπόρων της, που εργάστηκε τόσο σκληρά για να την ανεβάσει στην κορυφή.

ΙΧ: Ποιοι πληρώνουν τριπλάσια πρόστιμα και ποιοι μισά

Από τη βάσανο της αξιολόγησης πέρασαν συνολικά 3.100 έμποροι από 85 χώρες. Η κριτική επιτροπή επέλεξε τους νικητές στις κατηγορίες πωλήσεις, aftersales, εξυπηρέτηση πελατών, πολυτελής κατηγορία και BMW i & BMW i Performance. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στον τομέα της βιωσιμότητας και μάλιστυα φέτος καθιερώθηκε και το βραβείο του «πιο βιώσιμου εμπόρου».

Οι 41 νικητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μόναχο για τρεις ημέρες και το ταξίδι τους περιελάμβανε περιήγηση στα αξιοθέατα, γκουρμέ δείπνα και αποκλειστικές εμπειρίες, καθώς και την τελετή απονομής. Ο γύρος του Μονάχου με ιστορικά αυτοκίνητα BMW προσέφερε στους εμπόρους έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να γνωρίσουν την πατρίδα της μάρκας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X