Διεθνή

Αλαμπάμα: Τουλάχιστον δέκα τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολικό αγώνα

Αλαμπάμα: Τουλάχιστον δέκα τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολικό αγώνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο τέλος ενός σχολικού ποδοσφαιρικού αγώνα στο Mobile, της Αλαμπάμα, δέκα έφηβοι τραυματίσθηκαν από πυροβολισμούς, οι πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση,δήλωσαν οι αρχές.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Lawrence Battiste είπε ότι ένα άτομο έχει συλληφθεί μετά το περιστατικό στο Ladd Peebles Stadium, ένα αστικό κέντρο που φιλοξενούσε ένα παιχνίδι μεταξύ του LeFlore High School και του Γυμνασίου Williamson την Παρασκευή το βράδυ, σύμφωνα με το Associated Press.

Ο Deangelo Parnell, 17 ετών, συνελήφθη νωρίς το Σάββατο και κατηγορήθηκε για εννέα απόπειρες δολοφονίας, ανέφερε η Mobile Police. Ενώ ο Parnell θα αντιμετωπιστεί ως ενήλικας, σύμφωνα με τον Charlette Solis, εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για 10 people were injured in a shooting at a high school football game in Mobile, Alabama, police said

Τα θύματα κυμαίνονται από 15 έως 18 ετών, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας. Ο εκπρόσωπος τύπου Mobile Fire-Rescue, Steven Millhouse, αναφέρει ότι πέντε  τραυματίες νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά οι τραυματισμοί τους δεν απειλούν την ζωή τους.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Επιθετική ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ

Βρετανία: Διαδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις κατά του «πραξικοπήματος» του Μπόρις Τζόνσον (pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X