Παρασκήνιο

Άμπρα – κατάμπρα! Εξαφανίστηκε η… προαναγγελία εκλογών του Βορίδη!

Άμπρα – κατάμπρα! Εξαφανίστηκε η… προαναγγελία εκλογών του Βορίδη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι υπεύθυνοι για την διαχείριση της ιστοθέσης του υπουργείου Εσωτερικών φαίνεται ότι σιωπηλά διόρθωσαν την αναφορά σε «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» που υπήρχε στην πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις», λίγη ώρα μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων, για το οποίο άμεσα σας ενημέρωσε ο eretikos.gr. Ωστόσο, το θέμα που προέκυψε παραμένει και απαιτεί επίσημες εξηγήσεις.

Παραταγμένη αριστεία! Επτά… νοματαίοι για να παραλάβουν 40 νοικιασμένα λεωφορεία!

Η πλατφόρμα που υποδεικνύει στους πολίτες πού ψηφίζουν στις εκλογές είναι μία από τις πλέον χρήσιμες σε κάθε εκλογική διαδικασία. Και συνήθως υπενθυμίζει ήδη γνωστές και καταγεγραμμένες από το κράτος και την Πολιτεία πληροφορίες σε όλους εμάς, για το πού μπορούμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

Αν όμως το πρωί της Πέμπτης «γκούγκλαρε» κάποιος χρήστης τον όρο «μάθε πού ψηφίζεις» (η πλατφόρμα της google αποδίδει πρώτο-πρώτο τον σύνδεσμο με την σχετική σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών) και πατούσε το σχετικό λινκ, θα έβλεπε με έκπληξη ότι στο αριστερό μέρος της οθόνης, αναγραφόταν «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021».

Δείτε το… πριν, με την ένδειξη εκλογές 2021 στα αριστερά

εκλογές

Δείτε και το… μετά, με την ένδειξη να έχει εξαφανιστεί!

εκλογές

Όπως φαίνεται, τα δημοσιεύματα προκάλεσαν την αντίδραση κάποιων στο ΥΠΕΣ και έτσι ο σύνδεσμος οδηγεί πλέον σε μία εκδοχή του «Μάθε πού ψηφίζεις» που δεν αμφισβητεί το… ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο.

Θα μπορούσε να είναι… μεταχρονολογημένο πρωταπριλιάτικο αστείο. Ίσως είναι χιούμορ ποιότητας γαλάζιου μετακλητού υπαλλήλου.

Μητσοτάκης καρφώνει Τσιόδρα… δις σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση! video

Μπορεί ωστόσο να είναι και κάτι παραπάνω και καθώς βρίσκεται στην επίσημη ιστοθέση του υπουργείου Εσωτερικών απαιτείται άμεσα μία απάντηση από την πολιτική του ηγεσία (τουλάχιστον, αν όχι από το επιτελικό κράτος που συνεχίζει να μας γοητεύει, αυτή τη φορά με πειράματα εμπνεύσεως Κεραμέως στα σχολεία).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X