Media

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τι πρέπει να γνωρίζεις

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τι πρέπει να γνωρίζεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μια από τις παίκτριες που μπήκαν στο Big Brother της νέας εποχής και έχει καταφέρει να γίνει viral εξαιτίας των εκφράσεων που παίρνει το πρόσωπο της. Στο Twitter τη λατρεύουν, να ξέρετε!

Η παίκτρια είναι 36 ετών, κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και είναι μια προσωπικότητα η οποία έχει ήδη κερδίσει το κοινό αλλά οι συμπαίκτες της δε φαίνεται να της έχουν αδυναμία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

LIKE A COMMENT👉🙏Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα…Ο σωστός δρόμος είναι ο ανηφορος.. Καζαντζάκης🙏😇😊💓 #bereal #behonest #colorful #loveeachother❤️ #lovebooks📚 #loveyourjob❤️ #work #fightforyourworld #fights #smilealways #instagram #instaphoto #cretegreece #athensgreece #iraklioncrete #lovegreekpoetry #kazantzakisquotes #lawyerlife #ορθοδοξηχριστιανη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη annamaria psycharaki SMILE&💓👼 (@annamaria.psycharaki) στις

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει δηλώσει πως είναι παρορμητική, αυθόρμητη, ειλικρινής και αυστηρή ενώ έχει τεράστια αδυναμία στον αδερφό της, Αλέξανδρο, ο οποίος είναι ένα παιδί με ειδικές ικανότητες.

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια είναι μόνη της και αυτό έχει συμβεί διότι την ενδαφέρουν οι άνδρες παλαιάς κοπής, και είναι δύσκολο να τους βρει στη σήμερον εποχή! Έχει ονειρευτεί τον γάμο της και θέλει να γίνει σε ένα νησί όπου θα έρθουν 2.000-3.000 καλεσμένοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Like a Comment 😇#lawyerlife 😊💓 👉 Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω». Αγαπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι… Για να ανέβεις στον ουρανό πρέπει να παρεις φόρα από τον πάτο της κόλασης.. Φτάσε όπου δεν μπορείς «Δεν υπάρχει βαρύτερη τιμωρία από τούτη: Να απαντάς στην κακία με καλοσύνη» Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα! Η φυγή δεν είναι νίκη, τ’ όνειρο είναι τεμπελιά, και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο. Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. «Ασκητική» «Ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο είναι ζωντανός. Όταν όμως νιώθει τον πόνο του άλλου, τότε, ναι, είναι Άνθρωπος.» Είπα στη μυγδαλιά: «Αδερφή, μίλησέ μου για το Θεό». Κι η μυγδαλιά άνθισε. («Ο Φτωχούλης του Θεού») Νίκος Καζαντζάκης😇🙏🙏😊 That s me😇οχι στα λόγια αλλα στις πράξεις😊💓😇 ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΊΤΕ ΑΚΟΎΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΔΏΣΤΕ ΜΟΥ ΑΓΆΠΗ 😊💓💓#justlove #justsmile😊 #kazantzakisquotes #iraklioncrete #athensgreece #kritikopoula #agapateallilous 😊 #ορθοδοξηχριστιανη #hairstyle + photo by @efitsolaki0 🙏😇ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη annamaria psycharaki SMILE&💓👼 (@annamaria.psycharaki) στις

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την έχουμε δει να συμμετέχει στο παρελθόν στο παιχνίδι «Deal» και περιμένουμε να δούμε πόσο θα μείνει στο σπίτι του Big Brother.

Δείτε ακόμη: Μαλέσκου για Μουτσινά: «Δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X