Αθλητισμός

Στο χείλος του γκρεμού ο ΠΑΟ-Ο Αλαφούζος σταματά τη χρηματοδότηση

Στο χείλος του γκρεμού ο ΠΑΟ-Ο Αλαφούζος σταματά τη χρηματοδότηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ξαφνικό θάνατος κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζο να σταματήσει τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ. Την απόφαση γνωστοποίησε στον Μαρίνο Ουζουνίδη κατά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης.

Με δεδομένο ότι η διοίκηση του κλαμπ θα πρέπει να καταβάλλει μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη την δόση του Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές για τα συμβόλαιά τους, ένα ποσό γύρω στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ, γίνεται αντιληπτό ο ΠΑΟ μπαίνει σε περιπέτειες.

Γιατί αν αυτό δεν συμβεί, τότε άπαντες θα έχουν δικαίωμα προσφυγής, καθώς θα έχουν περάσει οι 30 ημέρες που ορίζει ο νόμος, θα μπορούν να μείνουν ελεύθεροι και ο Παναθηναϊκός θα χάσει την μοναδική υπαρκτή πηγή εσόδων αυτή την στιγμή για να μην βαρέσει… κανόνι στο τέλος της σεζόν! Τα έσοδα από τις πωλήσεις.

Η μοναδική περίπτωση, με τα υπάρχοντα δεδομένα, να αποδειχθεί συνεπής η ΠΑΕ στην δόση του Οκτωβρίου είναι να προχωρήσει η πώληση κάποιου παίκτη άμεσα (η περίπτωση του Βλαχοδήμου είναι η πιο προχωρημένη με την Μπενφίκα) και να εισρεύσει το συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, είναι έτοιμος να αφήσει τον Παναθηναϊκό να «κρεμαστεί» οικονομικά.

Μέσα σε αυτό το άρρωστο σκηνικό αξίζει να σημειώσουμε πως οι υπάλληλοι της εταιρίας είναι «μέσα» 5 μήνες ενώ όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, η «καμπάνα» του αποκλεισμού από την ΟΥΕΦΑ είναι δεδομένη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X