Αθλητισμός

Το σήκωσε και έδειξε ότι είναι εδώ η Άρσεναλ!

Το σήκωσε και έδειξε ότι είναι εδώ η Άρσεναλ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη νηκήτρια του τελικού του Community Shield, αφού κατάφερε να κερδίσει στα πέναλτι (4-1) την Τσέλσι και σήκωσε την πρώτη κούπα της σεζόν

Η ομάδα του Αρσέν Βενκέρ ξεκίνησε δυνατά, είχε δοκάρι με τον Λακαζέτ, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Άρσεναλ δέχτηκε και το γκολ. Πληρώνοντας την αμυντική της αδράνεια και την ευφυΐα του Κέιχιλ να δει την κίνηση του Μόουζες, ο δεύτερος με ωράια κίνηση στην  πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 για τους «μπλε» του Λονδίνου.

Η Άρσεναλ πίεζε αρκετά την αντίπαλό της και τελικά οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κολάσινατς συνδύασε το επίσημο ντεμπούτο του με γκολ! Εκμεταλλευόμενος σέντρα του Τσάκα, ο Βόσνιος αμυντικός πετάχτηκε και με εντυπωσιακή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, στέλνοντας τον τελικό στα πέναλτι.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Τσάμπερλεϊν, Μερτεζάκερ (32’ Κολάσινατς), Τζάκα, Χόλντινγκ, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Ελνενί, Γουέλμπεκ (88’ Νέλσον), Λακαζέτ (66’ Ζιρού), Ιβόμπι (66’ Γουόλκοτ)

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Κέιχιλ, Σεσκ, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες, Γουίλιαν (83’ Μουσοντά), Αλόνσο (79’ Ρίντιγκερ), Πέδρο, Καντέ, Μπατσουαγί (74’ Μοράτα)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X