Αθλητισμός

ΑΕΚ: Συμφωνία με Μιλόγεβιτς!

ΑΕΚ: Συμφωνία με Μιλόγεβιτς!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ να έχει αρκετά εμπόδια στο δρόμο για την Ελλάδα και την ΑΕΚ και να δείχνει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται χρόνο για να απεμπλακεί από την Φερεντσβάρος και παράλληλα ότι η Ενωση δεν είναι η πρώτη του επιλογή, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής είναι στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα και το περασμένο Σάββατο τα είπε από κοντά με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Εκεί μίλησαν για το πλαίσιο συνεργασίας και βρέθηκαν πολύ κοντά. Μέχρι και πριν λίγες ώρες υπήρχε η αίσθηση ότι ο Μιλόγεβιτς έχει πάρει… κεφάλι για τον πάγκο της ΑΕΚ. Οτι οι πιθανότητες για να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φόρμα είναι συντριπτικά πάρα πολλές. Ετσι, αν δεν αλλάξει κάτι και δεν γίνει μεγάλη έκπληξη τότε ο Μιλόγεβιτς θα διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ και θα αναλάβει δουλειά άμεσα.

Και πριν λίγο με επίσημη ενημέρωση η ΑΕΚ γνωστοποίησε την συμφωνία με τον Σέρβο για τα επόμενα 2 χρόνια που θα ολοκληρωθεί αύριο.

Η ΑΕΚ μετά την υπόθεση Λουτσέσκου που δεν ευοδώθηκε και με τον Ρεμπρόφ να δείχνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, πάει στον Μιλόγεβιτς και δείχνει έτοιμη να του δώσει τα κλειδιά.

Ο Μελισσανίδης εκτιμά προπονητικά τον Μιλόγεβιτς για το έργο που έχει δει στις ομάδες που εργάστηκε και δη σε Πανιώνιο και Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσφέρει κοντά στο 1 εκατ.ευρώ στον Σέρβο και το προπονητικό τιμ του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X