Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τι να τα κάνεις τα εκατομμύρια άμα έχεις πάθος

ΑΕΚ: Τι να τα κάνεις τα εκατομμύρια άμα έχεις πάθος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προσωπικά το ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που είδα χθες ήταν ένα από τα καλύτερα ντέρμπι που έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αυτό που είδα ήταν μια ΑΕΚ που έπαιζε με πάθος, απέναντι σε μια ομάδα εκατομμυρίων (σύμφωνα πάντα με την αξία των παικτών και την ποιότητα) που κοκορεύεται και καλά κάνει το αήττητο που κρατά από πέρσι.

Ναι στην αρχή μπήκε αρκετά νωχελικά η ΑΕΚ στο αγώνα και νομίζω ως ένα σημείο είναι λογικό όταν έχεις έναν τέτοιο αντίπαλο απέναντι σου μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Σήμερα και από χθες είδα πολλά σχόλια και δημοσιεύματα που έλεγαν ότι το 2-2 είναι “πέτσινο”, ότι η ΑΕΚ δεν άξιζε την ισοπαλία, ακόμα και οι σχολιαστές της Nova έλεγαν στο ημίχρονο πως “το 0-1 στο ημίχρονο είναι αρκετά κολακευτικό για την ΑΕΚ”, κάτι που είναι πολύ απαράδεκτο.

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει για το πόσες ευκαιρίες έχασε η ΑΕΚ, για το αν άξιζε την ισοπαλία ή έπρεπε να χάσει από τον ΠΑΟΚ, για τον αν το γκολ έπρεπε να μετρήσει ή όχι…

Έμενα μου άρεσε (και θα το πω λαϊκά) γούσταρα με τρέλα που είδα την ΑΕΚ να βγάζει τέτοιο πάθος και αν σκεφτεί κανείς αυτό που είπα και παραπάνω πως ποιοτικά η “Ένωση” βρίσκεται πίσω σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό των εκατομμυρίων.

Χθες η ΑΕΚ έδειξε ότι όσα εκατομμύρια κι αν ρίξεις σε μια ομάδα πάντα και πάλι το πάθος και η φανέλα θα μιλήσει.

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο εκτός από τους παίκτες και στον Κωστένογλου που με 2 κινήσεις ματ από τον πάγκο στο ημίχρονο άλλαξε όλη την ΑΕΚ που έφτασε στον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναγιώτης Φάκος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X