Αθλητισμός

Απάντηση ΠΑΟΚ σε Δημήτρη Καμμένο

Απάντηση ΠΑΟΚ σε Δημήτρη Καμμένο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ας προσποιηθεί τον τραυματία ή τον τρομοκρατημένο μπας και αποχωρήσει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πλευρά των “ασπρόμαυρων”.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του ΠΑΟΚ απάντησε στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο.

Η «αιχμηρή» απάντηση από πλευράς “ασπρόμαυρων” αφορούσε δηλώσεις του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο οποίος
ενέπλεξε τον Δικέφαλο και τον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή την παρουσία του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, στο χθεσινό (14/4) συλλαλητήριο στην Καμάρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος στις δηλώσεις του είχε ζητήσει την παραίτηση του κ. Φωκά από τον τωρινό του εργοδότη, παροτρύνοντας τον να πιάσει δουλειά σε… νέο εργοδότη, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

“Ο κ. Φωκάς να παραιτηθεί από τον τωρινό του εργοδότη, τον οποίο καθυβρίζει και να πιάσει δουλειά στον νέο, στον ΠΑΟΚ του κ. Σαββίδη. Να επιστρέψει και το σύνολο της αποζημίωσης που έχει λάβει από τον ακατονόμαστο τωρινό του εργοδότη. Καλή σταδιοδρομία, αλλά ούτε με το νέο του εργοδότη θα δει πρωτάθλημα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση από τον ΠΑΟΚ προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ήταν άμεση.

“Προφανώς ο κ. Δημήτρης Καμμένος- βουλευτής Πειραιά για να μην ξεχνιόμαστε- εντάσσεται σε αυτούς που κάνουν τα πάντα ώστε ο ΠΑΟΚ να μην πάρει και τυπικά αυτό που κατέκτησε πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αντί να βλέπει φαντάσματα ας προσποιηθεί τον τραυματία ή τελοσπάντων τον τρομοκρατημένο μπας και αποχωρήσει κι αυτός και ησυχάσουμε κι εμείς” ανέφεραν οι “ασπρόμαυροι”.

Πηγή πληροφοριών thestival

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X