Media

Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος σε κόντρα με τον Μαρινάκη

Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος σε κόντρα με τον Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το σχέδιο να δημιουργήσουν αθλητικό Netflix συζητούν οι ποδοσφαιρικές ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ σε επαφές που έχουν ήδη πραγματοποιήσει με αιτία τις συνθήκες μονοπωλίου και δεσπόζουσας θέσης που πάνε να διαμορφωθούν με την απόκτηση της Nova από τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός (και του Mega).

Oι τρεις ομάδες βάζουν στο παιχνίδι τη Super League, σύμφωνα με σημερινό (27/2) σχετικό ρεπορτάζ της Live Sport, η οποία θα έχει επαφές με την τηλεοπτική πλατφόρμα Dazn που μεταδίδει αγώνες σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια  δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται στο προσκήνιο τη χρονική περίοδο που μπαίνουν οι υπογραφές και το 32% της Forthnet (απομένει η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης  αντί 42 εκατ. ευρώ, με τις τράπεζες να διατηρούν το 15% της Forthnet) περνάει στον έλεγχο της Alter Ego ΜΜΕ και ξεκινάει μια νέα εποχή για τη Nova, η οποία θα περάσει κάτω από την «ομπρέλα» των επεκτατικών- αναπτυξιακών δραστηριοτήτων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κομβικός ρόλος του Ιβαν Σαββίδη

Στο όλο εγχείρημα, εάν προχωρήσει, κομβικό ρόλο θα παίξει ο ΠΑΟΚ, που έχει την τεχνογνωσία, με το PAOK TV που ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τις εντός έδρας αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» για το πρωτάθλημα της Super League.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο ANT1, αφού εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020 θέλει να κάνει άλλο ένα δυναμικό μπάσιμο στον χώρο του αθλητισμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X