Αθλητισμός

Αστέρας – Χιμπέρνιαν 1-1 -Αποκλεισμός για τον Αστέρα

Αστέρας – Χιμπέρνιαν 1-1 -Αποκλεισμός για τον Αστέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αστέρας έμεινε στο 48′ με δέκα παίκτες (αποβολή Μανιά), μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο, έχασε τρομερές ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 1-1 με τη Χιμπέρνιαν και αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Οι Αρκάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Χιμπέρνιαν, στη ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, με τους Σκωτσέζους να εξαργυρώνουν τη νίκη στον πρώτο αγώνα (3-2) και να ετοιμάζονται πλέον για την Μόλντε.

Ο ΜακΓκιν «πάγωσε» την Τρίπολη στο 44΄, για να ισοφαρίσει για τον Αστέρα ο Τσιλιανίδης στο 56′. Από το 48΄ η ελληνική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, μετά την κόκκινη (2 κίτρινες) που αντίκρισε ο Μανιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι, μετά από χέρι του ΜακΓκρέγκορ στο 58΄.

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Benoît Millot (Γαλλία)

Βοηθοί: Stephan Luzi, Philippe Jeanne (Γαλλία)

4ος: Jérémy Stinat (Γαλλία)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (91′ Σάλας), Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (57′ Δουβίκας), Καλτσάς (78′ Ρόλε), Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Μανιάς

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (Νιλ Λένον): Μπογκντάν, Άμπροουζ, ΜακΓκρέγκορ (78′ Γουίτακερ), Χάνλον, Γκρέι, Μάλαν (92′ Πόρτεους), Σλίβκα (88′ Μπάρτλεϊ), ΜακΓκιν, Στίβενσον, Μπόιλ, Κάμπερι

 

Γκολ: 56′ Τσιλιανίδης – 43′ ΜακΓκιν

Κάρτες: 25′ Καλτσάς, 42′ Μανιάς, 63′ Μουνάφο, 67′ Κώτσιρας, 75′ ιγκλέσιας – 28′ Σλίβκα

Κόκκινη: 48′ Μανιάς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X