Αθλητισμός

Κόμπι Μπράιαντ: Οι τελευταίες πληροφορίες για το θάνατο του

Κόμπι Μπράιαντ: Οι τελευταίες πληροφορίες για το θάνατο του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος είναι σοκαρισμένος από το δυστύχημα με το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο θρυλικός σταρ του NBA.

Η καθυστέρηση στο να επιβεβαιωθεί ο θάνατός του 4ου σκόρερ της ιστορίας του ΝΒΑ ήταν λογική. Ναι μεν υπήρχε η πληροφορία πως επέβαινε στο ελικόπτερο ο Μπράιντ, αλλά ουδείς μπορούσε να ήταν βέβαιος.

Το μόνο σίγουρο ήταν πως έπεσε ελικόπτερο στην Καλιφόρνια και οι πέντε επιβαίνοντες ήταν νεκροί.

Δημοσιεύματα ήθελαν μάλιστα μέσα στο ελικόπτερο, άρα και ανάμεσα στους νεκρούς, να είναι και οι τέσσερις κόρες του Μπράιαντ. Κάτι που φυσικά τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα άρχισαν να λένε πως δεν ισχύει.

Πρακτικά δεν γίνεται να ισχύει εξάλλου, αφού η ενημέρωση από την Κυβερνήτη ήταν πως οι νεκροί ήταν πέντε. Πρακτικά αυτό θα σήμαινε πως ο Μπράιαντ ήταν ο πιλότος του ελικοπτέρου.

Οι αρμόδιες να αρχές θα κάνουν επίσημη ενημέρωση για το συμβάν και τότε είναι που θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Αυτό αναμένεται να γίνεται μετά από την περισυλλογή του σωρών και κυρίως την ταυτοποίηση αυτών.

Ως τώρα οι πληροφορίες που έχουν επιβεβαιωθεί είναι συγκεκριμένες, Πέντε νεκροί, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κόμπι Μπράιντ σε ηλικία 41 ετών.

Μέσα στους νεκρούς η 13χρονη κόρη του

Δυστυχώς οι αναφορές πως ανάμεσα στα θύματα είναι και κάποια από τα παιδιά του, πληθαίνουν. Συγκεκριμένα μία κόρη του. Η Gianna – Maria (13 ετών) ήταν μέσα στα θύματα. Τραγικό…

Αποφασίστηκε αναβολή των αγώνων του ΝΒΑ

Ο Κόμπι μαζί με την κόρη του πήγαιναν με το ελικόπτερο για αγώνα της κόρης του, Γιάννας.

Τιτίβισμα κι από τον Ντόναλντ Τραμπ…

H Σαπεκοένσε, η ομάδα που έζησε μια απίστευτη αεροπορική τραγωδία, πήρε θέση επίσης.

LIVE από το σημείο της τραγωδίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X