Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: “Καθαρό” προβάδισμα πρόκρισης για τη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: “Καθαρό” προβάδισμα πρόκρισης για τη Λαμία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο, η Λαμία επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού για το πρώτο ματς των “16” στο Κύπελλο Ελλάδας και έκανε σημαντικό “βήμα” για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Λαμιώτες ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 24′, όταν από ωραία σέντρα του αρχηγού, Λουκά Βύντρα από δεξιά, ο Τσούκαλος πήρε την κεφαλιά από κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Λαμία κατάφερε να “καθαρίσει” το ματς με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν μετά από ένα γέμισμα του Γκόλεματς από την άμυνά της, η μπάλα στρώθηκε μπροστά στον Ρόμανιτς, ο οποίος πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Ο Ιωνικός προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο και οι όποιες ευκαιρίες ήρθαν με δόση… τύχης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν έτσι να κρατήσουν μέχρι τέλους το προβάδισμά τους και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0.

Η Λαμία έγινε έτσι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού θα πάει στη ρεβάνς της Νίκαιας, για να υπερασπιστεί το “καθαρό” σκορ της πρώτης αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις στο Λαμία – Ιωνικός

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου, 4-2-3-1): Σαράνοφ, Βύντρα, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Γκέντσογλου, Νούνιες (56′ Βλαχομήτρος), Ελευθεριάδης (66′ Προβυδάκης), Τάιρον (81′ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς (56′ Μπεχαράνο),Τσούκαλος (56′ Μανουσάκης).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός, 5-3-2): Αναγνωστόπουλος, Ματσούκας, Τσιριγώτης, Βαφέας (80′ Άοσμαν), Σάντσες, Βαλεριάνος, Πογοσιάν (64′ Ντάλσιο), Γκοτσούλιας (64′ Κιάκος), Κάνιας, Καμπράλ (80′ Λένις), Μάναλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X